Persoane urmărite în temeiul legii, depistate de polițiști

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Dofteana, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul a fost condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic ilegal de droguri de risc.

Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.POLITIA

Polițiștii au depistat, în urma investigațiilor efectuate, un tânăr de 21 de ani, din comuna Răcăciuni, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bacău.

Tânărul a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat un minor de 16 ani, față de care Judecătoria Bacău a dispus măsura internării într-un centru de reeducare.

În conformitate cu sentința penală emisă de Judecătoria Bacău, față de minor s-a dispus educativă privativă de libertate a internării pentru o perioada de 2 ani, pentru savarsirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Adauga un comentariu

*