Horoscopul saptamanii 30 noiembrie – 6 decembrie 2015

BERBEC
Intregul interval beneficiaza de evenimente inedite, de situatii care le schimba viata. Vor cunoaste multe persoane (cu unele dintre acestea vor deveni parteneri in activitati noi). Banii insa nu sunt suficienti, iar lipsa de capital ii va impinge sa aleaga parteneri bogati. Cei tineri muncesc din ce in ce mai mult, iar cei in varsta din ce in ce mai putin, din cauza sanatatii precare. Este foarte posibil ca celibatarii sa se decida sa faca marele pas pe neasteptate. Fortuna este alaturi de ei de abia de marti, dar nu pot castiga la jocurile de noroc. Nativele se simt impovarate de multitudinea de activitati!astronomy
TAUR

Sunt poate cei mai activi nativi din aceasta perioada. Se vor implica in diverse activitati si vor inregistra succese considerabile, dupa munca multa. Amicii si colaboratorii au reactii ciudate – este posibil sa-i sustina in cele mai grele momente pentru ca atunci cand sunt chemati la distractie sa dispara. Calatoriile nu le fac placere si ar fi in stare sa stea numai in casa, pentru a-i imbunatati aspectul. Persoanele mai in varsta, nascute in aceasta zodie, sunt in pericol de a suferi accidente vasculare, tocmai din cauza activitatii sustinute, la care nu vor sa renunte. Nativele pregatesc deja multe surprize pentru sarbatorile de familie.

GEMENI
Tendinta generala a acestor nativi va fi sa faca economii drastice. Vor dori din tot sufletul sa-si renoveze cat de cat casa si cei mai multi vor reusi. Aproape toti vor sta acasa, deoarece au contracte in derulare si activitati diferite de finalizat, asa ca nu indraznesc sa se gandeasca la relaxare. Sunt atrasi de jocurile de noroc, dar nu au sanse de a castiga. De asemenea, este foarte posibil sa se indragosteasca, iar cei casatoriti se decid sa faca un copil, chiar daca relatiile cu partenerul de viata raman tensionate in continuare. Nativele se implica in tot felul de activitati pe care nu le finalizeaza.

RAC
Racii vor fi pe drumuri mai mult decat vor dori. In mod sigur vor castiga in acest interval bani multi destul de usor (se vor ivi numeroase oportunitati care nu trebuie lasate neexploatate). Nu este exclus ca in a doua parte a intervalului sa se indragosteasca si sa aiba tendinta de a-si complica viata. Acesti nativi vorbesc din ce in ce mai putin, iar casnicia li se pare un adevarat infern. Vor beneficia si de o relatie de vis si aproape ca nu le mai pasa de nimic altceva. Nativele au nevoie de mult ajutor pentru a-si pune ideile in practica.

LEU
Cu toate ca au sansa de a castiga multi bani din activitati adiacente, Leii fac mult prea multe cheltuieli, asa ca vor iesi din aceasta saptamana cu punga goala. Nu vor reusi nici macar sa planuiasca un concediu de lunga durata, dar vor beneficia de multe calatorii scurte, frumoase si relaxante. Din pacate, vor descoperi ca au mai multi adversari decat prieteni, iar starea de sanatate este destul de precara (mai ales pentru cardiaci). Prietenii se pot transforma pe neasteptate in adversari! Nativele se decid sa-si imbogateasca colectia de podoabe.

FECIOARA
Intreaga saptamana, Fecioarele doresc castiguri fabuloase, numai ca acestea vor aparea de abia la sfarsitul intervalului si vor fi destul de firave. Vor fi nevoite sa aiba grija atat de propria sanatate, cat si de sanatatea rudelor apropiate. Se poate afirma ca acesti nativi devin pentru o scurta perioada infirmierele zodiacului. Originalitatea lor va fi apreciata, la fel ca tendinta de a munci fara incetare (numai ca energia vitala nu-i va prea sustine). Castiguri neasteptate vor aparea doar daca vor apela la tehnologii de varf. Nativele sunt lipsite de aparare, asa ca nu reusesc sa-si pastreze secretele.

BALANTA
Vor, nu vor, Balantele vor intra in „vacanta”. Faptul ca vor castiga mult mai putini bani le va face sa se simta cam nefericite. Aproape ca nici nu ii vor baga in seama pe protectorii care se vor ivi pe neasteptate. Nu vor mai face multe drumuri, dar din pacate nici nu vor pleca in calatorii, neavand fondurile necesare. Neintelegerile cu copiii si cu partenerii se acutizeaza si contribuie la instalarea unei stari psihice labile. Au tendinta de a nu spune nimanui prin ce trec, ba chiar sa se laude cu ceea ce nu exista. Nativele fac, ca de obicei in ultima perioada, tot felul de sacrificii pentru familia lor.

SCORPION
Pentru a se putea bucura de viata, Scorpionii ar trebui sa nu amane plecarea in concediu pentru urmatoarele luni, cand problemele profesionale se vor complica si chiar vor deveni indispensabili. Oricat de ocupati ar fi, vor avea timp insa pentru aventurile galante, pe care vor avea grija sa le pastreze secrete. Discretia lor se va manifesta si asupra altor aspecte – nimeni nu va sti cu precizie de exemplu cand se vor hotari sa se mute in casa noua. Sunt apreciati pentru energia pe care o focalizeaza in munca. Nativele sunt asaltate de nativii din anturaj si se lasa adulate si admirate fara a da un raspuns ferm.

SAGETATOR
Acesti nativi trebuie sa conduca, ei trebuie sa decida si pentru cei din jur, ei sunt sefii. Dorinta de schimbare s-ar putea sa-i impinga pe Sagetatori sa ia cele mai necugetate decizii. In orice conditii, vor face multe drumuri scurte (aproape ca se poate spune ca sufera de dromomanie) si calatorii frumoase. Vor castiga bani multi doar cei care lucreaza in domeniul bancar, care sunt agricultori specialisti si cei care… canta. Sanse deosebite se vor ivi la sfarsitul acestui interval pentru cei din industria modei, a designului sau a accesoriilor. Nativele cer sa le fie respectate dorintele si devin foarte recalcitrante.

CAPRICORN
Cu toate ca aspectele financiare sunt pentru acesti nativi cele mai luminoase din aceasta luna, Capricornii au si necazuri – rude apropiate sufera si sunt in pericol. Pentru cei in varsta, este posibil ca tensiunea arteriala sa devina o problema serioasa si sa nu poata pleca in concediu in localitatea dorita. Pentru cei tineri, sunt posibile calatorii deosebite (chiar si in strainatate) si vacante memorabile. Partenerul de viata, ca si partenerii de afaceri, ii sustin, dar nu sunt excluse conflictele deschise, pe fata, cu certuri pe masura. Nativele nu vor sa renunte la sansele de afirmare, chiar daca se apropie unele sarbatori.

VARSATOR
Din pacate, Varsatorii nu sunt sustinuti financiar si nici nu beneficiaza de conditiile necesare pentru a lansa noi afaceri. Bani vor fi din ce in ce mai putini, dar nici nu se va pune problema amanarii concediului. Din nefericire, relatiile cu partenerul de viata (si cu cei de afaceri) sunt din ce in ce mai tensionate, insa nu se va pune chiar problema unei separari definitive. Originalitatea si amabilitatea sunt doua atuuri ce ii ajuta sa depaseasca orice impas. Sanatatea este insa din ce in ce mai precara si munca prea multa. Nativele isi pun in gand sa cucereasca un coleg sau prieten de familie.

PESTI
Acesti nativi sunt mai mult decat sensibili – nu inteleg cum se cuvine ceea ce li se comunica si au tendinta sa analizeze orice cu minutiozitate ca sa ajunga in final la o concluzie gresita. Nu vor avea bani suficienti si vor fi in stare sa se indatoreze in ultimul hal. Chiar daca vor reusi sa plece in vacanta, nu se vor simti in largul lor tocmai din cauza fondurilor limitate. Cei mai norocosi sunt cei care desfasoara activitati in domeniul artei cinematografice sau teatrului. Vor intampina greutati in timpul deplasarilor, dar persoana iubita nu-i va parasi niciun moment. Nativelor li se impune sa faca tot felul de eforturi care le depasesc posibilitatile.

Adauga un comentariu

*