Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton din nou impreuna!

Au format un cuplu vreme de 7 ani pana cand au hotarat sa se desparta definitiv la inceputul acestui an. Se pare insa ca Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton nu pot trai unul fara altul si au hotarat sa mai dea o sansa relatiei lor amoroase. Cei doi au fost vazut vineri seara in clubul The Box din Londra.tk3s_abaca_279634_019_0d07d9866c

 

Au ajuns separat la clubul The Box din Londra vineri seara pentru a lua parte la un show al lui John Newman, insa se pare ca acesta a fost doar pretextul pentru ca Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton sa mai dea o sansa relatiei lor.

Cu toate ca niciunul nu a confirmat impacarea, surse din interiorul clubului au declarat presei ca Nicole si Lewis au ramas sa vorbeasca mult timp dupa ce clubul s-a inchis. Cei doi au iesit insa separat pentru a nu da nas in nas cu paparazzi.

Cei doi au inceput sa iasa pentru prima data impreuna in Noiembrie 2007, iar pana sa-si spunaADIO in luna februarie 2015 s-au mai despartit de trei ori, pentru cateva luni. De fiecare data acestia au invocat distanta si proiectele profesionale in care sunt implicati ca motiv al separarii.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*