Enrique Iglesias se alătură organizației Save the Children pentru a ajuta copiii defavorizați

Cântărețul spaniol Enrique Iglesias și organizația Save the Children s-au unit într-o campanie de strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe copiii aflați în situație de criză umanitară, au informat marți reprezentanți ai artistului citați de EFE.12003858_10153385412398124_7397167906566987861_n

Fondurile vor fi strânse prin vânzarea de tricouri inspirate de inima pe care Enrique Iglesias a desenat-o cu propriul sânge pe hainele sale după ce a fost tăiat la mână de o dronă cu care se filma concertul său din Tijuana (Mexic) în luna mai anul acesta.

„Sunt extrem de emoționat să mă alătur organizației Save the Children pentru a-i ajuta pe copiii defavorizați. Îmi ofer inima copiiilor din întreaga lume afectați de crize umanitare și care sunt nevoiți să-și refacă viața de la zero”, a declarat artistul într-un comunicat.

Așa numitele ‘Heart T-Shirts’, care vor fi puse în vânzare de miercuri prin intermediul site-ului artistului și la concertele sale, vor avea prețul de 27 de dolari, din care 12 vor merge direct la Children’s Emergency Fund, fondul care furnizează resurse organizației Save the Children în fața oricărei crize care afectează minorii.

Cântărețul spaniol care a fost nevoit să se supună unei operații de chirurgie reparatorie la mâna dreaptă după accidentul suferit în timpul concertului din Tijuana, a continuat spectacolul încă o jumătate de oră în pofida gravității rănilor.

Deși i s-a recomandat să-și suspende concertul după accident, Iglesias a decis să se întoarcă pe scenă, purtând tricoul pe care desenase inima cu sângele său.

Sursa: www.agerpres.ro

Adauga un comentariu

*