Cercetări efectuate de polițiști cu privire la un accident rutier produs în localitatea Pîrjol

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili imprejurările producerii unui accident rutier cu victime, pe DJ-156 A în localitatea Pîrjol.politia_rutiera-300x200

Din primele cercetari efectuate la faţa locului a rezultat că un tânar de 21 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-156 A din localitatea Pîrjol, pe direcţia de deplasare Balcani – Pîrjol, a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, nesemnalizat, care circula din sens opus, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto şi a unei minore de 17 ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul atelajului hipo, precum și un tanar de 19 ani și o minoră de 17 ani, pasageri în autoturism au fost transportaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde au primit îngrijiri medicale.

Conducătorului atelajului hipo i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei după ce anterior a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă si vatamare corporala din culpă.

Adauga un comentariu

*