Horoscopul saptamanii 26 octombrie – 1 noiembrie 2015

 Berbec

Oboseala isi va spune cuvantul in perioada imediat urmatoare. Nu vei face fata tuturor provocarilor si din cauza aceasta vor exista multe certuri la locul de munca.

Nevoia de odihna este mai acuta decat in orice moment. Vulnerabilitatile de la serviciu se vor extinde si in viata de familie, asa ca ai mare grija cu nervii.

Taur

Saptamana cuprinsa in aceasta perioada va fi una plina de asumari importante, mai ales din punct de vedere carieristic. Te asteapta decizii greu de luat.

Vei munci mai mult de dragul unei persoane decat din convingere, iar asta nu va ramane nerasplatit. Eficienta si productivitatea ta va fi una in crestere, mai ales dupa 30 octombrie.

Gemeni

Trebuie sa iesi din tipare si te vei convinge de asta in urma situatiilor extrem de tensionate in care vei intra. Viata de cuplu va fi grav afectata de lipsa de coerenta a amandurora, iar o despartire este foarte valabila.

Te vei preocupa mai mult de casa si de bunurile pe care le administrezi.

Rac

Ti-e dor de casa parinteasca, de momentele in care zburdai linistit prin gradina si nu trebuia sa oferi explicatii niciunui necunoscut despre viata ta.

Te vei refugia in actuala ta locuinta si vei dori sa inovezi. Te gandesti serios la renovare mai ales ca nu vrei ca sarbatorile de iarna sa te prinda nepregatit.

Leu

Daca vrei bani mai mult va trebui sa muncesti dublu. Nu te mai satisface deloc felul in care iti administrezi banii pentru ca in fiecare zi ai chef sa iti cumperi ceva nou.

Unele achizitii sunt utile, altele sunt lucruri care te fac sa te simti mai bine.

Fecioara

Te vei concentra foarte tare pe bani si pe relatiile cu rivalii. Nu va fi deloc o saptamana usoara, dar intalnirea dintre Jupiter si Venus va aduce cateva lucruri pozitive.

Incerci sa fii diplomatic si tolerant si iti va iesi, dar asta in jurul datei de 28 octombrie.

Balanta

Tu esti nativul care va fi rascolit de amintiri. Vei suspina dupa momentele in care ai fost cu adevarat fericit sau dupa cele in care, desi erai suparat, ai invatat cel mai mult de la viata.

Lectiile de viata continua, chiar daca sensibilitatea accentuata va fi cea definitorie pentru cateva zile si nu te va lasa sa vezi cate lucruri interesante ti se intampla.

Scorpion

Te gandesti la schimbari serioase. Soarele este prezent cu toata puterea si stralucirea sa in zodia ta si iti va imbunatatii relatiile cu persoanele cu care te-ai certat in ultima vreme.

Vei reusi sa te mobilizezi mai bine in cercurile sociale de care te-ai tot ferit pana acum.

Sagetator

Soarele care va fi benefic pentru Scorpion iti va crea probleme tie. Tema principala de discutie in saptamana viitoare va fi viitorul tau.

Nu stii ce te asteapta si privesti cu ingrijorare catre el deoarece nu ti-ai facut niciun plan.

Capricorn

Problemele cu banii se inmultesc chiar daca din punct de vedere spiritual te mai linistesti. Nu contenesti sa faci nimic fara ajutorul banilor, chiar si daca e vorba de lucruri care se pot realiza gratis.

Gandeste-te serios ce schema iti creionezi pentru linistea ta in viitor.

Varsator

Te incearca un sentiment de independenta care s-ar putea intoarce ca un bumerang asupra ta. A fi independent nu inseamna a trai intr-o bula imaginara si a-i ignora ori sfida pe oamenii apropiati.

Fac confuzii uriase pentru care va trebuie sa platesti facturi scumpe.

Pesti

Apar probleme cu anumite contracte. O asigurare la locuinta sau o mostenire iti vor da batai de cap in perioada ce vine.

Niste afaceri mai vechi te pot scoate din bucluc, cu conditia sa pui si niste bani deoparte in caz de cutremur financiar.

Adauga un comentariu

*