Horoscopul saptamanii 19-25 octombrie 2015

BERBEC
Prezenta Lunii in Capricorn te va ajuta sa urmaresti inconvenientele stilului tau de a lucra. Prin urmare, daca reusesti sa imbunatatesti unele aspecte, nimeni nu te poate opri din a-ti atinge obiectivele. Conjunctura Jupiter-Luna este favorabila celor care detin o afacere. Vineri, intrarea Soarelui in Scorpion nu este de bun augur pentru relatiile cu cei dragi.media_144531787226259300

TAUR
Pozitia planetelor la inceputul acestei saptamani mareste sansele de a fi ranita emotional; cel mai probabil de vina va fi comportamentul unui prieten apropiat sau al unei rude. Influenta lui Saturn asupra casei a V-a te va ajuta sa distingi persoanele care iti vor binele cu adevarat de cele care se prefac. Dezamagirile nu vor lipsi nici la locul de munca; seful tau nu te include pe lista unor promovari.

GEMENI
Saptamana incepe cu Luna in casa a VIII-a, fapt binecunoscut prin aspectele negative care decurg de aici. Cu toate acestea, exista si un impact pozitiv al acestei pozitii: o suma de bani pe care ar fi trebuit sa o primesti acum ceva timp ajunge la tine. Pe plan profesional, progresele sunt constante, atata timp cat eforturile sunt facute in directia potrivita. Acorda atentie persoanelor care conteaza cu adevarat pentru tine!

RAC
Din pacate, stelele nu prevestesc momente de bucurie pentru viata ta amoroasa in zilele care urmeaza. Lipsa de comunicare ar putea fi motivul discordiei; asigura-te ca iti rezervi timp pentru partenerul de viata inainte de a fi prea tarziu! Pozitia Soarelui in casa a V-a va consolida pozitia financiara. Mare atentie, deoarece bolile de sezon nu te vor ocoli!

LEU
La serviciu te asteapta o saptamana minunata; fara obstacole in calea ta, s-ar putea sa avansezi in cariera fara sa constientizezi. Se pare ca este vorba doar de influenta pozitiva a lui Jupiter. Vineri, Soarele se deplaseaza in Scorpion; ti se recomanda sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Relatia cu partenerul de cuplu nu a fost nicicand mai satisfacatoare.

FECIOARA
Pe plan personal ai parte de o perioada grozava, dupa cum spun astrele. Jupiter, guvernatorul casei a VII-a (relatii), se afla in casa I; chimia pe care o experimentezi in prezenta partenerului este extraordinara. Avand in vedere ca Mercur isi reia miscarea directa, este un moment bun pentru a-ti pune in practica planurile ce vizeaza viata profesionala .

BALANTA
Luna se afla in casa a IV-a la inceputul saptamanii, fapt ce prevesteste multa munca la domiciliu. Aceasta nu inseamna ca vei neglija cariera; din contra, responsabilitatile de la job incep sa creasca. Acum este momentul sa dovedesti ca esti mai eficienta decat cred cei din jur! Intrarea Soarelui in Scorpion determina o crestere a cheltuielilor. Atentie la problemele digestive!

SCORPION
Esti critica fata de propriile planuri si fata de propria munca, cel mai probabil din cauza ca Luna se afla in Capricorn. Acum analizezi cu atentie toate proiectele pentru a descoperi eventualele lacune. Cu Saturn in casa a XII-a, esti dispusa sa-ti asumi riscuri. In partea a doua a saptamanii primesti un boost de incredere datorita intrarii Soarelui in semnul tau.

SAGETATOR
Saptamana debuteaza cu Luna in Capricorn, pozitie care indica o doza de pesimism in viata ta; evita sa-ti asumi riscuri! Jobul te tine foarte ocupata, dar Marte in casa a X-a va avea grija sa te motiveze. Simplul fapt ca Soarele schimba semnul zodiacal (paraseste Balanta si intra in Scorpion), determina o serie de schimbari. Cu toate ca nu stai pe roze la capitolul bani, fereste-te de activitatile speculative!

CAPRICORN
Dupa mult timp, la inceputul acestei saptamani esti tu insati, datorita prezentei Lunii in semnul tau. Din pacate, stresul te urmareste ca o umbra; cel mai probabil, Saturn pozitionat in casa a XII-a este vinovat pentru acest aspect. Nemultumirile in sanul familiei se inmultesc, drept urmare, vei avea o perioada incarcata. Mare atentie la oportunitatile care iti pot aduce castiguri financiare suplimentare!

VARSATOR
Alinierea planetelor din aceasta saptamana sugereaza ca este cazul sa iti faci griji pentru sistemul tau digestiv. Evitarea fast food-ului si o rutina a somnului pot preveni multe probleme de acest gen. Viata personala iti atrage atentia in jurul zilei de miercuri; unele decizii sau alegeri pot determina mici conflicte cu partenerul de cuplu. Intrarea Soarelui in Scorpion favorizeaza gasirea unui nou job.

PESTI
Daca pana acum viata personala ti-a adus cateva nopti nedormite, lucrurile se schimba treptat in urmatoarele zile. Influenta combinata a lui Jupiter si Marte te face putin agresiva in abordare, dar si emotionala in acelasi timp. Soarele intra in Scorpion, fapt care determina o crestere a nivelului de incredere; acum esti pregatita sa infrunti lumea cu toate armele!

Adauga un comentariu

*