Sâmbătă, 17 octombrie, Știința Bacău, va disputa primul meci pe teren propriu din ediția 2015-2016 a Diviziei A1

Deținătoarea Cupei României la volei feminin, Știința Bacău, va disputa primul meci pe teren propriu din ediția 2015-2016 a Diviziei A1 sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 17, la Sala Sporturilor. După ce, sâmbăta trecută, la debutul sezonului oficial, echipa băcăuană a câștigat cu 3-2 în deplasarea de la CSM Lugoj, ”studentele” le vor avea ca adversare pe voleibalistele de la Unic Piatra Neamț.

Stiinta Bacau

”Mă aștept la o victorie de 3 puncte. Unic Piatra Neamț e o echipă apropiată ca valoare de cea pe care am întâlnit-o în prima etapă, dar face parte din formațiile din al doilea eșalon valoric al campionatului. Sper să facem un joc bun, mai ales că, nu peste mult timp, vom începe meciurile din Cupa CEV”, a declarat antrenorul principal al Științei Bacău, Florin Grapă.

Din echipa băcăuană ar putea absenta Ioana Baciu, incertă după ce a suferit o accidentare la umăr în partida de la Lugoj. Meciul Știința Bacău – Unic Piatra Neamț va fi arbitrat de Cornel Gorban (A1, Iași) și Cornel Ionescu (A2, Rm. Sărat).

Adauga un comentariu

*