Eveniment rutier ca urmare a nerespectării normelor rutiere în sensul giratoriu

Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe str. George Bacovia din localitate, s-a produs un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporala a unei persoane.accident-1

Din primele verificări și cercetari efectuate la faţa locului, rezultă ca în timp ce un tânăr în vârsta de 26 ani, din com. Odobesti jud. Bacau, conducea un autoturism, ajungând în sensul giratoriu de la intersectia strazilor N. Balcescu cu Bulevardul Unirii, cu directia de mers catre str. G. Bacovia, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a directiei de mers prin viraj la stanga, intrand in coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat în vârsta de 46 ani din Bacau,  care se afla angajat in depăsirea regulamentara a acestuia.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporala a conducătorului mopedului ce a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenta Bacau, iar după acordarea de îngrijiri medicale nu a rămas internat.

A fost întocmit dosar penal, efectuandu-se cercetari sub aspectul săvârsirii infractiuni de vătămare corporala din culpă, fapta prev. si ped. de art. 196 C.P., totodată sa retinut permisul de conducere.

Adauga un comentariu

*