Actorii Megan Fox și Brian Austin Green au decis să se despartă

Actorii Megan Fox și Brian Austin Green au decis să se despartă și să meargă fiecare pe drumul său, după cinci ani de căsnicie și 11 de relație, deși au lăsat deschisă ușa unei posibile împăcări, potrivit revistei People citate de EFE.

Cei doi actori, care au doi copii mici, nu mai trăiesc împreună de câteva luni.

‘Megan și Brian au decis să se despartă. Se vor ajută întotdeauna unul pe celălalt și vor avea grijă de copiii lor. Deși s-ar putea întâmpla orice în viitor, deocamdată au decis că cel mai bun lucru pentru ei este să meargă fiecare pe drumul său”, a spus o sursă în revista People.

Megan Fox, 29 de ani, ajunsă vedetă în seria de filme ‘Transformers’, și Brian Green, 42 de ani, care a jucat în serialul ‘Beverly Hills, 90210’, au doi copii, Noah Shannon de 2 ani și Bodhi Ransom de 18 luni.

Brian Green mai are un băiat de 13 ani, Kassius, dintr-o relație anterioară cu Vanessa Marcil.

Megan și Brian s-au căsătorit în Hawaii în 2010, fiind logodiți din 2006. În 2009 au rupt logodna de comun acord pentru a se împăca apoi și a face pasul definitiv.

Megan a declarat public că ea și Brian sunt persoane foarte diferite și că este normal și inevitabil să aibă discuții, dar l-a considerat pe acesta „sufletul său pereche”.

sursa:Agerpres.ro

Adauga un comentariu

*