Remedii pentru insomnie

 Muşeţelul face minuni şi în cazul persoanelor care se confruntă cu insomnii şi anxietate. O ceaşcă de ceai de muşeţel băută cu 30-45 de minute înainte de culcare te va ajuta să te relaxezi şi să ai un somn odihnitor.

Ceaiul de tarhon are proprietati calmante, ajutand la relaxarea nervilor si la calmarea starii de agitatie. Astfel, combate oboseala si ajuta la inducerea starii de somn.

 Levănţica este una dintre cele mai puternice plante cu efect antianxiolitic şi antidepresiv. Administrarea ceaiului cu o oră înainte de culcare induce starea de somnolenţă. Este deci un sedativ natural, ce poate fi folosit în siguranţă. De asemenea, administrarea ceaiului de lavandă (în combinaţie cu valeriană şi muşeţel), în timpul perioadelor de stres sau de efort intens poate tonifica organismul şi reduce anxietatea.
Ceaiul de tei este cunoscut pentru proprietățile sale de a trata insomniile.
Așadar, persoanele care nu pot să adoarmă repede, se trezesc în timpul nopții și adorm cu greu la loc pot încerca un tratament pe bază de ceai de tei, întrucât este considerat a fi un sedativ natural.

Adauga un comentariu

*