Accident rutier cu victime

Politistii au fost sesizati despre producerea unui accident rutier pe strada Mioriţei din Bacău.
​Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 29 de ani din Bacău, în timp ce conducea un autoturis pe strada Calea Moineşti, la intersecţia cu strada Mioriţei nu a păstrat o distanta corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulametar de un bărbat de 33 de ani, care se afla oprit la sensul giratoriu pentru a acorda prioritate de trecere.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, care era condus de o persoană de sex feminin de 49 de ani.
​Faţă de conducătorul auto de 29 de ani poliţiştii au luat măsura imobilizării, întrucât avea un comportament agresiv.

​Acesta emana halenă alcoolică, însă a refuzat testarea cu apratul etilotest şi a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde I s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

​În urma evenimentului rutier patru personae, între care şi conducătorul auto de 29 de ani, au primit îngrijiri medicale la S.J.U Bacău.

​În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Adauga un comentariu

*