S-au lovit si au ajuns la spital

Poliţiştii Postului de poliţie Agăş au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că doi tineri s-au lovit reciproc în zona Gării Agăş.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Agăş, care în urma cercetărilor efectuate au constatat următoarele: un bărbat de 31 de ani, din com. Agăş, în timp ce se afla în apropierea gării Agăş, în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost implicat într-un schimb de lovituri cu un tânăr de 21 de ani, din com. Sănduleşti, jud. Cluj. Din verificări, a rezultat că tânărul de 21 de ani l-ar fi lovit la un moment dat pe bărbat cu o sticlă de 0,5 litri de bere, în zona capului, provocându-i leziuni. Cei în cauză au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Or. Comăneşti, nefiind necesară internarea acestora.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propuneri procedurale.

Adauga un comentariu

*