Cum să ai un corp tonifiat: ghid pentru această vară

Zilele însorite au sosit, planurile de vacanţă prind contur, iar tu ai nevoie în această vară de un program complet pentru a arăta senzaţional, cu un abdomen plat şi un corp tonifiat. 

Vara aceasta, mişcarea este noua relaxare: facilităţi sportive indoor şi outdoor, în aerul curat şi momente plăcute alături de prieteni şi de cei dragi. Un program personalizat de antrenament care te va ajuta să fii în formă în sezonul estival.

In salile de sport ai la dispoziţie aparate cu tehnologie modernă şi vei descoperi cu plăcere benzile de alergat şi bicicletele.

Exerciţiul ideal s-ar putea dovedi cycling-ul, care te va ajuta într-un timp scurt să-ţi îmbunătăţeşti activitatea sistemului cardiovascular, să scapi de kilogramele în plus şi să arzi calorii. În plus, îţi vei corecta postura corpului, aspect pe care poate îl neglijezi în ultima vreme, deşi stim că orele petrecute la birou trebuie suplinite printr-o formă de mişcare.

Indiferent de tipul de antrenament ales, la finalul lui, trebuie sa ne simti mai bine si rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Adauga un comentariu

*