Băuturi răcoritoare sănătoase de vară

Sirop-pentru-limonadaVara încearcă să înlocuiești băuturile carbogazoase cu fresh-urile din fructe! Puteti alege clasica limonadă sau puteţi încerca pepenele, portocala si coacăzele.

Clasica limonadă este și v-a rămâne una dintre cele mai cunoscute băuturi pe timp de vară. Aveţi nevoie de lămâi, lime şi mentă proaspată. Pentru îndulcire, optati pentru miere.

pepene-1Cea mai sanatoasă bautură de vară, fără doar și poate, exceptând apa desigur, este sucul proaspăt de fructe. Având în compoziție doar suc de fructe proaspăt stors și eventual cuburi de gheata, o astfel de bautura nu numai că este răcoritoare, dar este și energizantă datorită aportului de vitamine și minerale.

Fresh-de-portocaleO altă băutură pe care puteti să o preparați foarte ușor acasă este fresh-ul de portocale. Iar dacă vă plac fructele de sezon, încercați fresh-ul răcoritor cu pepene roșu. Rețeta este foarte simplă: puneți câteva bucăți din acest fruct și gheață în blender, iar la final adăugați menta.

8549324Ceaiul va fi întotdeauna a doua cea mai eficientă și mai sănătoasă opțiune când vine vorba de hidratare, dupa apă. Ceaiurile de mentă și ceaiurile de ghimbir sunt cele care oferă un efect cu adevarat răcoritor, însă poți alege și ceaiurile de fructe, de tei, de soc, de vanilie.

 

Adauga un comentariu

*