Week-end plin de conducători auto aflaţi sub influența alcoolului

Poliţiştii din Târgu Ocna au depistat pe strada Vîlcele, un bărbat de 67 de ani, din Tg. Ocna, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul testului a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare a rezultatului susmenţionat, conducătorul auto a fost însoţit la Spitalul Oneşti unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii băcăuani, au oprit în trafic, pe strada Mărăşeşti, un autoturism condus de un tânăr de 29 ani, din mun. Bacau. Întrucât emana halenă alcoolică, persoana a fost testată cu aparatul etiloltest, rezultând valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judetean Bacau, unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a procedat la întocmirea unui dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au oprit un autoturism care circula din direcţia străzii Ghe. Hociung către strada Siretului, ocazie cu care a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 47 ani care trezea suspiciuni, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei. În acest sens, în cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuzul de recoltare probe biologice.

Poliţiştii oneşteni au depistat pe Calea Scutarului din municipiul Oneşti, un tânăr de 25 ani, din oraşul Zărneşti,  jud. Braşov, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La testarea etilotest a fost relevată o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul municipal Oneşti unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului. Conducătorului auto i s-a reţinut permisul de conducere.

Poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Măgireşti au depistat un bărbat de 28 de ani, din com. Solonţ, jud. Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Măgireşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la conducerea acestuia  la Spitalul Mun. de Urgenţă Moineşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri legale.

 

Adauga un comentariu

*