Trei persoane supraponderale transportate de pompieri

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Onești a intervenit în municipiul Onești pentru a transporta o persoană supraponderală, o femeie, în vârstă de 62 ani. Pacienta a fost transportată de către pompierii militari din apartamentul acesteia, la un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la Spitalul Municipal Onești.

Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti a intervenit în orașul Comănești, strada Unirii, pentru a transporta o persoană supraponderală, o femeie, în vârstă de 72 ani, din apartamentul acesteia, la un echipaj al serviciului de ambulanţă, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la spital. Pacienta a refuzat transportul la spital.

Garda de Intervenţie Comăneşti a fost solicitată din nou pentru transportul aceleiași persoane. La sosirea echipajului de intervenție, pacienta se afla în stare de inconștiență. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău a efectuat manevre de resuscitare fără succes, pacienta fiind declarată decedată.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Onești a intervenit în municipiul Onești, strada Pajura, pentru a transporta o persoană supraponderală, un bărbat, în vârstă de 81 ani, din apartamentul acesteia, la un echipaj al serviciului de ambulanţă, în vederea acordării îngrijirilor medicale şi transportului la spital.

 

Adauga un comentariu

*