Trucuri de înfrumusețare pe care trebuie să le știe orice femeie

trucuri-de-machiajMulte femei nu-și dau seama că există trucuri eficiente atunci când se aranjează pentru a ieși din casă, care le ajută să economisească bani și timp.

De la mărirea genelor cu pudră de talc, la stimularea buzelor cu mentă, dailymail.com a compilat 10 de trucuri, care îți vor schimba regimul de înfrumusețare pentru totdeauna.

  1. Repară un fard de obraz spart cu un cuțit. Nu e nimic mai neplăcut decât să-ți scapi trusa de machiaj pe jos și să constați că fardul de obraz s-a spart în milioane de bucăți. Dacă nu ai bani să-ți cumperi altul, îl poți repara cu un truc foarte simplu. Amestecă pudra cu câteva picături de apă sărată și netezește-o cu un cuțit.
  2. Readu la viață un rimel uscat cu apă sărată. Soluția salină funcționează de asemenea atunci când vine vorba de revigorarea unui tub de rimel vechi. Doar picură puțină apă sărată într-un rimel uscat. Acesta se va înmuia și îl vei putea folosi din nou.
  3. Usucă-ți părul cu un tricou. Stiliștii nu promovează uscarea părului cu un prosop, pentru că asprimea acestuia deteriorează scalpul. În schimb, ei sugerează să folosești un tricou, care este mult mai absorbant și mai fin.
  4. Crește durata prospețimii părului cu bicarbonat de sodiu. Pune puțin din acest produs minune în șampon și spală-te pe cap. Scalpul va rămâne curat mai mult timp, înainte ca substanțele nocive din produsele de coafat să-l afecteze.
  5. Tamponează-ți fața cu un filtru de cafea. Aprovizionează-ți geanta cu filtre de cafea și folosește-le după-amiza, când fața ta devine uleioasă.
  6. Trateză acneea cu iaurt. Când vine vorba de coșuri, aplică iaurt pe zona afectată. Se vor reduce roșeața și inflamația, datorită acidului lactic, a probioticelor și a grăsimii, grăbindu-se altfel vindecarea.
  7. Evită murdărirea pleoapei de rimel cu o lingură. Nimic nu e mai enervant decât să aplici rimelul cu mare precizie pe gene și apoi să-ți murdărești pleoapa din cauza lui. Poți evita asta dacă ții o lingură pe pleoapă atunci când te machiezi.
  8. Hidratează buzele cu un pliculeț de ceai. Un pliculeț umed este soluția perfectă pentru vindecarea buzelor uscate și crăpate. Iar dacă vrei să-ți mărești volumul buzelor, amestecă-ți balsamul de buze cu puțin ulei esențial de mentă.
  9. Dă viață genelor cu un betișor de ureche. Poți folosi un bețișor de ureche și pudră translucidă pentru a oferi volum genelor. Aplică un strat de rimel, apoi trece cu bețișorul de ureche și pudră de-a lungul lor, înainte de a aplica următorul strat de rimel.
  10. Ruj făcut de tine. Nu-i așa că nu îți găsești rujul perfect în magazine? Fă-ți propriul produs prin amestecarea fardului de pleoape cu niște balsam de buze.

 

Sursa: www.click.ro

Adauga un comentariu

*