Vacante in Romania – top restaurante in care sa mananci in Sighisoara

In loc de un City Break intr-un oras din strainatate, iti recomandam sa dai o fuga pana in Sighisoara. Cetatea noastra Medievala este plina de turisti straini care ne viziteaza tara si care se bucura de mancarea gustoasa romaneasca. Astfel ca iti recomandam cinci locuri in care poti sa mananci bine cu un buget echilibrat.

DSCF4922_zpsf26e126eMedieval Cafe
Poti sa-ti incepi ziua cu un desert delicios la Medieval Cafe. Tortul de morcovi sau de caramel sunt absolut delicioase, mai ales daca le servesti cu un pahar de must. Iar pe seara, poti incerca vinul casei, foarte bun, sau o bere saseasca.

Adresa: Strada Cositorarilor 10

concordia-sighisoara-(6)bConcordia
Situat chiar la poalele cetatii, sub Turnul cu Ceas, Concordia este unul din locurile preferate de localnici, mereu plin, atat in interior, cat si pe terasa. Preturile sunt mult mai mici decat in Cetate, iar portiile generoase.

Adresa: Piata Hermann Oberth 1

cazare_casa_cositorarului_sighisoara_cafenea_parter_big_3354Casa Cositorarului
Are una din cele mai frumoase si pitoresti terase din Sighisoara si un interior pe masura, amenajat in stil Medieval. Recomandam aici tochitura de pui si pastrama de oaie. Si nu ratati deserturile casei 🙂

Adresa: Strada Cositorarului Nr. 8-9

casa-georgius-kraussRestaurant Casa Georgius Krauss
Amenajat in crama hotelului, restaurantul este intim si romantic, iar servirea pe masura. Meniul contine de la preparate specifice zonei (ciorba de spanac, tocanita din Ardeal), pana la preparate internationale – fructe de mare, paste, preparate din peste si carne (pui cu smochine si caju, piept de rata cu rizotto si piure de pepene galben, cotlete de berbecut cu sos de cafea).

Adresa: Str. Bastionului, Nr. 11

Hotel BulevardHotel Bulevard
Situat pe bulevardul 1 decembrie 1918, chiar sub Cetate, restaurantul Hotelului Bulevard merita un popas. Mancarea este buna, preturile accesibile si servirea foarte buna.

Adresa: 1 decembrie 1918, Nr 5

Sursa: www.foodstory.ro

Adauga un comentariu

*