Ce se poarta in aceasta primavara

Moda-anilor--70--principalul-trend-in-primavara-2015--Vezi-piesele-pe-care-le-vei-purta-sezonul-urmator-Moda anilor ’70 revine in acest inceput de 2015, anul a venit cu schimbari in tendinte, unele chiar indraznete, iar magazinele se vor umple de pantaloni evazati, piele intoarsa si jeans specifice acelei decade.

Pe langa toate acestea, surpriza anului este kimonoul si helanca.

Helanca este o piesa des intalnita in colectiile de toamna, insa New York Fashion Week 2015 ne-a aratat ca ea se incadreaza foarte bine si in tendintele de primavara.

Pe sub rochia fara maneci, cu fusta creion, cu pantalon elegant sau chiar sub forma de rochie, helanca se dovedeste o piesa extrem de feminina si versatila in acelasi timp.

Salopetele revin si ele; se poarta cele largi, dar si cele stramte. La capitolul pulovere, sunt bine primite atat cele lungi, cat si cele ‘intrate la apa’.

Camasile sunt si ele in trend, chiar si cele care seamana cu cele ale prietenului, adica in marimi mai mari, putand fi purtate chiar si ca rochii.

Imbraca asa ceva cu botine, pantofi, sandale, cizme, in functie de textura materialului din care sunt realizate. Sunt usor de accesorizat si arata extrem de feminin.

Adauga un comentariu

*