Judetul, cuprins de flacari intr-o singura zi

Joi, 08 ianuarie, la ora 08.20, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în localitatea Bârsăneşti pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale din gospodăria unui bărbat, în vârstă de 36 de ani. Construcția avea pereţii din paiantă şi acoperiş din plăci de azbociment. Incendiul a fost lichidat la ora 09.33.În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă neprotejarea termică a unui burlan metalic faţă de materialele combustibile, au ars aproximativ 50 mp din acoperişul adăpostului de animale şi plante furajere amplasate în interior.

La ora 14.33, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Sarata, sat Talpa, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la casa unui bărbat, în vârstă de 78 de ani. Construcţia avea pereţii din paiantă şi acoperişul din astereală de lemn cu învelitoare din ţiglă. Incendiul a fost lichidat la ora 15.15. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă coşul de fum deteriorat, au ars aproximativ 4 mp din acoperişul imobilului.

La ora 17.28, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în localitatea Horgeşti pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 61 de ani. Construcţia avea pereţii din paiantă şi acoperişul din astereală de lemn cu învelitoare din tablă şi anexele erau acoperite cu carton. Incendiul a fost lichidat la ora 19.50 în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Horgeşti. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă coşul de fum amplasat necorespunzător, au ars aproximativ 150 mp acoperiş casă de locuit şi anexă şi s-au degradat pereţii din încăperi.

La ora 18.00, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în comuna Ungureni, sat Boteşti, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la casa unui bărbat, în vârstă de 69 de ani. Construcţia avea pereţii din paiantă şi acoperişul din astereală de lemn cu învelitoare din tablă. Incendiul a fost lichidat la ora 20.45 în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ungureni. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un sistem de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile, au ars aproximativ 25 mp acoperiş casă de locuit şi bunuri dintr-o cameră.

La ora 19.32, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în localitatea Mărgineni pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la casa unui bărbat, în vârstă de 43 de ani. Construcţia avea pereţii din BCA şi acoperişul din astereală de lemn cu învelitoare din tablă. Incendiul a fost lichidat la ora 20.12. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă necurățarea coşului de fum de funingine, a ars funinginea din coşul de fum.

La ora 21.06, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în localitatea Caşin, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al casei de locuit, aparţinând unui bărbat, în vârstă de 60 de ani. Incendiul a fost lichidat la ora 21.35. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă necurățarea coşului de fum de funingine, a ars funinginea din coşul de fum.

La ora 21.40, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit în comuna Livezi, sat Orăşa, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul casei de locuit, aparţinând unui bărbat, în vârstă de 63 de ani. Incendiul a fost lichidat la ora 22.25. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile, au ars aproximativ 10 mp acoperiş casă de locuit.

Adauga un comentariu

*