Jennifer Love Hewitt este insarcinata! Va deveni din nou mamica!

brian-hallisay-jennifer-love-hewitt-3680Jennifer Love Hewitt si sotul ei, Brian Hallisay, deja parintii unei fetite in varsta de doar un anisor, urmeaza sa mai aibe anul acesta inca un copil! Actrita este insarcinata pentru a doua oara!

Jennifer Love Hewitt este insarcinata! Actrita si sotul ei, Brian Hallisay, urmeaza sa devina pentru a doua oara parinti, informatia fiind deja confirmata de reprezentantii celor doi. Jennifer si Brianau deja o ferita in varsta de doar 1 an, pe nume Autumn James.

„Jennifer si Brian sunt extrem de ferciti pentru ca vor deveni din nou parinti anul acesta”, sta scris in comunicatul de presa ce anunta sarcina actritei.

Jennifer Love Hewitt si Brian Hallisay s-au casatorit in secret in anul 2013, la foarte scurt timp dupa ce si-au anuntat public logodnai.

„Ai la dispozitie 9 luni sa te pregatesti. Si esti ingrozita! Ai senzatia ca nu o sa te descurci nicicum. In multe dintre zile simti ca vei fi neputincioasa ca mama. Apoi, intervine instinctul matern si realizezi ca totul o sa fie bine. Este minunat”, declara Jennifer in timpul primei sarcini.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*