Trafic de țigări pe căile rutiere ce tranzitează județul Bacău

tigari-contrabanda-5-600x337Pe D.N.2- E85 pe raza localitatii Nicolae Balcescu  un echipaj de poliție rutieră a depistat în trafic un  bărbat de 47 de ani, din com. Granicesti, jud. Suceava,  in timp ce transporta cu autoturismul proprietate cantitatea de 3.000 pachete cu tigari, având timbre de acciză din Republica Ucraina.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. de art. 296 ind. 1 al. 1 lit. L din Legea 571/2003. Autoturismul a fost ridicat in vederea instituirii sechestrului asigurator. Suspectul a fost audiat si urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi de a se lua măsura controlului judiciar.

 

Lucrători de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacau au depistat pe str. Calea Romanului, din mun. Bacau,  un cetățean de 26 ani,  din municipiul București, transportand cantitatea de 3988 pachete de tigari, diverse mărci cu timbru din  Ucraina.

Cercetarile urmează a fi continuate de catre lucratori din cadrul DGPMB-Politia Sector 1 -Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice

Adauga un comentariu

*