Neatenția face victime

Accident-rutierUn cetățean de 51 ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Mărășești din municipiul Bacău, a surprins şi accidentat o femeie de 46 ani şi un bărbat de 51 ani, domiciliaţi în Bacău,  care erau angajați regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj.

Cele două opersoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgențe Bacău fiind diagnosticate cu traumatism caranio cerebral minor, fără leziuni osoase postraumatice.

Persoanele implicate în accident au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile. Totodată s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal, cercetările efectuându-se sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 C.pen.

 

În interiorul Targului Auto din mun. Bacau,  in timp ce un tânăr de de 18 ani, din com. Cristesti, jud. Iasi, conducea  un autoturismul pe o alee pietruita din interiorul Targului Auto, a surprins si accidentat usor, o femeie de 39 de ani, din com. Bogdanesti, jud. Vaslui, care se deplasa pe acea alee si care a alunecat pe gheata in fata autoturismului.

În urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala acesteia fiind diagnosticată cu contuzie glezna dreapta, fara leziuni osoase post traumatice. Atat conducatorul auto, cat si victima au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ in ambele cazuri. In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind efectuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art 196 Cod Penal.

 

La intersectia str.Bucium cu str.Venus din mun. Bacău,  în timp ce o persoană de sex feminine de 55 ani, domiciliata în mun. Bacău,  conducea autoturismul proprietate pe str. Venus din mun. Bacău, ajungând la intersectia cu strada Bucium nu a respectat semnificatia indicatorului OPRIRE, intrand in coleziune cu un alt autoturism  condus regulamentar de un bărbat de 47 ani, care circula pe strada Bucium.

În urma coliziunii a rezultat vatamarea unei persoane ce se afla în autoturismul care circula regulamentar fiind diagnosticată cu  traumatism cranio-cerebral, contuzie hemitoracica dreapta cu fisuri, arcuri axiale C4 si C5 drept.

Conducatorii auto implicati în accident au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările efectuându-se sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 C.pen.

 

 

Adauga un comentariu

*