Noul Ford Focus – Inovatie pura

unnamedCu un exterior complet restilizat, mai sculptat, şi cu un spaţiu în cabină mai avansat şi mai sofisticat ca niciodată, acesta este cel mai rafinat Focus de până acum.

Acest model din generația următoare integrează, de asemenea, o gamă largă de noi tehnologii remarcabile. De exemplu, Ford SYNC 2 cu comandă vocală şi ecran tactil de 8” îţi permite să controlezi în mod intuitiv sistemele de navigaţie, divertisment şi climatizare ale maşinii, doar cu ajutorul vocii. Sistemul de asistenţă activă la parcare a fost îmbunătăţit pentru a-ţi uşura parcările paralele, cât şi pe cele perpendiculare.

O gamă largă de motoare pe benzină şi diesel de ultimă generaţie îţi oferă echilibrul perfect dintre putere şi economie de combustibil, iar transmisia PowerShift avansată şi schimbările treptelor de viteză cu un schimbător cu padele maximizează performanţa şi eficienţa

unnamed (1)Tehnologia motorului joacă un rol cheie în cazul noului Focus, ajutând atât la reducerea costurilor de funcţionare, cât şi a emisiilor, asigurând în acelaşi timp niveluri optime de putere şi performanţă.

Gama include acum ca opţiune un motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri. Acesta include sistemul Auto-Start-Stop, iar economia la combustibil a fost sporită şi mai mult în întreaga gamă.

Toate motoarele noi au fost proiectate pentru a respecta standardele stricte ale clasei de emisii Euro 6. O versiune avansată a puternicului motor EcoBoost de 1 litru reduce deja emisiile la mai puţin de 100 g/km CO2.

Mulţumită designului şi tehnologiei inteligente, noul Focus face ca fiecare minut petrecut în maşină să fie cât mai confortabil, sigur şi plăcut cu putință.

Tehnologiile inovatoare te asigură, de asemenea, că eşti permanent conectat la drum, dar şi la muzică, mesaje şi apeluri telefonice, chiar şi în mişcare.

Adauga un comentariu

*