Doncafé lansează două noi produse în ediție specială: Doncafé Selected Scorțișoară și Doncafé Selected Ciocolată

doncafe_editie_limitataDoncafé lansează două noi produse în ediție specială, de iarnă: Doncafé Selected Ciocolată și Doncafé Selected Scorțișoară.

Iarna aceasta, Doncafé recunoaște energia pe care adevăratele Crăciunițe din viața noastră, mamele, iubitele, surorile noastre, o investesc pentru ca cei dragi să fie fericiți și să își amintească încă un Crăciun de poveste. Pentru cei dragi din viața lor, ele pregătesc zeci de tăvi de bunătăți, sute de decorațiuni cu care împodobesc casele și oferă cele mai potrivite cadouri. De aceea, Doncafe le aduce un strop de sărbatoare în fiecare ceașcă de cafea cu cele două noi produse în ediție specială: Doncafé Selected Scorțișoară și Doncafe Selected Ciocolată.

Cele două sortimente în ediție specială, de iarnă, pot fi achiziționate din toate marile lanțuri de magazine din țară, începând cu luna noiembrie.

Femeile, ajutate cu pregătirile de Sarbători și pe pagina de Facebook Doncafé.

Odată cu noile produse, Doncafé lansează o aplicație Facebook care să le ajute pe femei în pregatirile de Sărbători. Utilizatoarele vor putea inregistra în fiecare zi câte un moment din viața lor dăruit pregătirilor, de la rețete, până la fotografii cu decorațiuni. Iar acestea vor fi garantat răsplătite cu un cadou Doncafé, care să le amintească că fără eforturile lor, Crăciunul nu ar fi la fel.

Campania de marketing pentru cele doua noi sortimente de cafea rulează pe posturile TV, online și în magazine.

În marile lanțuri de retail din toată țara, cumpărătorii vor fi recompensați la achiziționarea unui pachet de Doncafe Selected 250g și a unui pachet de cafea în ediție specială cu premii pe loc constând în vouchere de cumpărături, pachete de cafea Doncafé Selected sau pliculețe de cafea instant Doncafé Elita.

Mai multe informații despre Doncafé Selected Ciocolată și Doncafé Selected Scorțișoară, rețete de sărbători și spotul TV al campaniei se vor regăsi și pe pagina www.doncafe.ro/editiideiarna sau pe pagina de Facebook Doncafe.

Adauga un comentariu

*