Filme de Craciun

How_the_Grinch_Stole_Christmas_film_posterSe apropie una dintre cele mai frumoase perioade din an, iar pentru a intra cat mai bine in spiritul sarbatorilor de iarna iti propunem o lista de filme pe care le poti urmari alaturi de prieteni sau de familie.

How the Grinch Stole Christmas (Cum a furat Grinch Craciunul)

Izolat de mic de restul oamenilor din cauza urateniei lui, Grinch traieste intr-o pestera alaturi de Max, cainele sau. El uraste tot ce are legatura cu oamenii si bineinteles uraste si Craciunul. Cand viziteaza oraselul Whoville si vede pregatirile de sarbatori, ii vine o idee, si anume sa strice toata sarbatoarea. Asa ca fura toate cadourile, toti bradutii si toate beculetele. Toti copiii raman tristi, gandindu-se ca nu au fost cuminti in anul acela si au fost pedepsiti. Dar pana la urma isi va da seama ca spiritul Craciunului inseamna mai mult decat jucarii.

frozen-574714lFrozen (Regatul de gheata)

Cand o profetie malefica face ca un intreg regat sa se cufunde intr-o iarna vesnica, tanara Anna va trebui sa faca echipa cu Kristoff, un alpinist plin de intrazneala, pentru a porni in cautarea Craiesei Zapezii, singura care ar putea pune capat blestemului. Calatoria le va scoate in cale troli, un amuzant om de zapada pe nume Olaf, fiinte magice, dar si o multime de pericole. Anna si Kristoff vor fi nevoiti sa le infrunte in goana lor pentru a salva regatul de la un destin infiorator.

imagesThe Santa Clause (Cine este Moș Crăciun?)

Scott Calvin, un om obisnuit care accidental face ca Mos Craciun sa cada de pe acoperisul casei sale in Ajunul Craciunului. Dupa ce îmbraca haina Mosului, el si cu fiul sau Charlie sunt transportati la Polul Nord unde afla ca trebuie neaparat sa devina noul Mos Craciun.

a-christmas-carol-poveste-de-craciun-provideo.ro_2A Christmas Carol  (O Poveste de Craciun)

O poveste despre un batran avar care trebuie sa intalneasca fantomele Craciunului trecut, Prezentului si Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta sa reinvie bunatatea din inima lui rece. Fantomele ii amintesc faptul ca s-a obisnuit sa fie un om morocanos, dar si consecintele refuzului de a se stradui sa devina un om mai bun. In apropierea Craciunului, cea mai vesela zi a anului, Scrooge isi da seama de contrastele personalitatii sale.

58856857Miracle on 34th Street (Miracol pe Strada 34)

Kriss Kringle e in oras, un batranel simpatic care se potriveste perfect descrierii mosului de la Polul Nord. Si pentru ca marele magazin Cole’s avea nevoie de un Mos Craciun iar el se potrivea perfect „descrierii postului” devine in scurt timp cel mai iubit om din New York. Susan, o fetita dragalasa, si mama ei, manager la Cole’s, par a fi singurele care nu cred in Mos Craciun. Nici managerii magazinul concurent nu cred si chiar insceneaza mosului comiterea unei infractiuni pentru a fi arestat sau inchis intr-un ospiciu. Dar, asa cum stim cu totii, Mos Craciun exista, asa cum si Dumnezeu exista, iar de Craciun mai mult ca oricand e timp pentru miracole.

A-Princess-for-Christmas-2011A Princess for Christmas (O printesa pentru Craciun)

Desi isi doreste inca de mica sa calatoreasca, protagonista inca locuieste intr-un orasel alaturi de nepotii ei pe care ii creste. Insa, cu ocazia sarbatorilor de iarna primeste o invitatie de la o ruda indepartata de a petrece Craciunul intr-un castel din Europa. Acolo interactioneaza cu o lume rece, care a pierdut de mult notiunea de sarbatoare. Si, desigur, printul nu intarzie sa-si faca aparitia.

Adauga un comentariu

*