Primele poze cu bebelușul Ioanei Blaj și al lui Ducu Ion

img_1389-micIoana Blaj (27 de ani) şi Ducu Ion (33 de ani) radiază de fericire de când au devenit părinți. Cei doi au fost surprinși de fotoreporterii Click! la prima plimbare cu bebelușul lor.

Temperaturile apropiate de zero grade nu i-au speriat nici pe actrița Ioana Blaj, nici pe iubitul ei, producătorul de filme Ducu Ion. Cei doi și-au respectat programul stabilit de acasă. Pentru că Ioana a născut la o maternitate privată din zona Băneasa, au fost să-și declare fiul, pe care-l vor boteza FIlip, la Primăria Sectorului 1 din Capitală.

Doar patru minute a durat toată „operațiunea”, apoi cei doi proaspăt părinți și-au putut continua planurile. Cei doi aveau stabilită și o programare la medic. Au intrat puțin îngrijorați în clinică, deh, sun la primul copil și nu au experiență, dar, după o oră, au ieșit veseli, semn că medicul le-a spus numai de bine.

Cu toată că afară era friguț și cu toate că cel mic are doar zece zile de la naștere, Ioana și Ducu nu s-au putut abține să nu-l plimbe pentru prima dată. Așa că au dat câteva ture în fața clinicii, apoi au urcat în mașină și s-au dus direct acasă.

Adauga un comentariu

*