Dieta raw vegan comparativ cu alimentatia obisnuita

vegiIn comparatie cu regimul alimentar normal, dieta raw vegan presupune ca alimentele sa nu fie prelucrate in niciun fel, ci consumate in stare naturala.

Specialistii in nutritie, sustin, insa, ca veganii sau raw veganii nu reusesc sa isi anumite vitamine sau minerale necesare functionarii organismului in parametri normali din cauza ca acestea sunt prezente exclusiv in alimente de origine animala.

Alimentatia raw vegan este recomandata tuturor, ideala pentru cei cu probleme cardio-vasculare, probleme ale ficatului sau rinichilor, dar cu restrictii periodice. Dupa o perioada de detoxifiere vegan se revine la alimentatia obisnuita. Vegan nu poate totusi sa devina un stil de viata, un stil alimentar permanent, ci mai degraba trebuie rezumat la perioade de detoxifiere, dieta sau in momente in care se simte nevoia unei schimbari si a unei alimentari usoare.

Este corect sa ramanem constanti in alegerilor noastre si sa adoptam lucruri in viata noastra care ne caracterizeaza si pe care le dorim cu adevarat, nu tot ce pare interesant pentru ceilalti.

 

Adauga un comentariu

*