Gwyneth Paltrow si Chris Martin sunt din nou impreuna!

1389619187000-Gwyneth-PaltrowDupa ce au anuntat ca divorteaza in luna martie, se pare ca Gwyeth Paltrow si Chris Martin au decis sa isi ia relatia. Surse din apropierea celor doi declara pentru presa americana ca actrita si solistul trupei Coldplay au avut o discutie serioasa in urma cu cateva saptamani, iar ulterior Chris i-a spus adio lui Jennifer Lawrence.

Chris Martin s-a despartit de curand de Jennifer Lawrence, iar Gwyneth Paltrow  i-a spus ADIO lui Brad Falchuck, cu care avea o relatie la inceputul verii. Chris si Gwyneth s-au hotarat sa mai dea o sansa mariajului lor, astfel ca s-au impacat acum dupa ce au anuntat in luna martie ca divorteaza. Decizia lor a luat atunci prin surprindere intreaga lume si venea dupa 10 ani de mariaj.

Gwyneth si frontman-ul trupei Coldplay au impreuna 2 copii, iar in scrisoarea deschisa prin care si-au anuntat despartirea, au recunoscut ca s-au luptat mai bine de 1 an incercand sa-si salveze casnicia.

“Am muncit din greu in ultimul an, parte impreuna, parte separat, incercand sa descoperim toate modalitatile prin care ne-am putea salva mariajul. Totusi, oricat de mult ne-am iubi, am hotarat ca ne este mai bine despartiti. Suntem totusi o familie si asa vom ramane mereu. In multe feluri, acum suntem mai apropiati decat am fost vreodata. In primul rand, si cel mai important, suntem parintii a doi copii absolut minunati. Apelam la buna voastra vointa, cerandu-va, atat pentru noi, cat si pentru ei, intimitea necesara pentru a putea depasi acest moment dificil. Intotdeauna ne-am trait povestea discret si speram din tot sufletul ca la fel vom putea face si in continuare”, au scris cei doi la momentul anuntarii divortului.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*