Infracțiuni la regimul circulației

polixce-655x358Poliţiştii rutieri au depistat pe DJ 252 D din afara localității Galbeni, un bărbat de 38 de ani, din comuna Bogdănești, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

 

Pe strada 9 Mai din Bacău, a fost depistată o persoană de sex masculin, de 51 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism  fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Polițiștii rutieri au depistat pe DN 2 în localitatea Bogdan Vodă, un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism inmatriculat în Spania.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că numărul de înmatriculare  în cauză a fost atribuit unui alt autoturism.

Polițiștii continuă cercetările și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Adauga un comentariu

*