Luxury Day: Fashiontv aduce la Mamaia creațiile celebrelor case de modă Prada, Saint Laurent și Dsquared

luxury day fashiontv1Creații vestimentare ale celebrelor branduri internaționale Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro și Moncler vor fi prezentate turiștilor din stațiunea Mamaia în cadrul evenimentului Luxury Day.

prada_fashiontvLuxury Day este un eveniment realizat de Fashiontv în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, vineri, 22 august, începând cu ora 21, în Piața Casino din Mamaia, cu scopul de a promova frumoasa stațiune de pe litoralul românesc ca o destinație de vacanță aliniată la standardele internaționale ale turismului de lux.  dolce_gabbana_fashiontv

Spectacolul se va desfășura sub egida campaniei Mamaia Style, un proiect pe care Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării l-a lansat în anul 2014 si va atrage atenția asupra ofertelor high-class disponibile în Mamaia, de la hoteluri, servicii, până la evenimente la cel mai înalt nivel, destinate unui segment de public interesat de turismul de lux.

luxury day fashiontvLuxury Day include prezentări de modă ale brandurilor Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro, Moncler, disponibile în România prin Mengotti, și o prezentare Ego Men’s Fashion Concept. De asemenea, vor fi prezentate și noile modele de autoturisme de lux marca Mercedes-Benz, Jaguar şi Range-Rover, în România prin Țiriac Auto.

 

Adauga un comentariu

*