Uleiul de macese, secretul frumusetii

ulei_maceseUleiul de macese este extras din seminte de trandafir salbatic prin procesul de presare la rece, ceea ce inseamna ca este 100% produs natural pur, care contine componente biologice numai naturale.

Uleiul de macese este recunoscut pentru capacitatea sa de a regenera pielea, de a o proteja impotriva radicalilor liberi, de a o calma in caz de arsuri si de a-i reda frumusetea si hidratarea.

Acest ulei este in mod natural bogat in vitamina E si vitamina A (acid retinoic), doi anti oxidanti puternici, dar si vitamina C. In plus mai contine omega-3 (acid linolenic) (33%), omega-6 (acid linoleic) (44%), omega 9 (acid oleic) (14%), esentiali pentru proprietatile sale anti-inflamatorii si de efectul benefic asupra regenerarii proceselor in stratul interior al pielii.

Rezolva problema de piele uscata – acesta este un excelent agent de hidratare care penetreaza rapid pielea uscata si solzoasa si restabileste echilibrul de hidratare.

maceseAjuta la estomparea semnelor si petelor, leziuni, acnee, taieturi, dermatite, arsuri si alte defecte ale pielii.

Uleiul de macese intinereste considerabil pielea pentru ca el contine retinolul, o substanta care determina revitalizarea celulelor, estomparea ridurilor si refacerea texturii pielii. Dupa folosirea indelungata a uleiului de macese, pielea isi recapata tonusul si nu se mai confrunta cu nicio problema pentru ca este puternic vitaminizata.

Datorita vitaminei C, uleiul de macese combate radicalii liberi si elibereaza pielea de substantele nocive. In plus, antioxidantii apara pielea de substantele chimice continute de produsele de make-up pe care le folosesti si previn aparitia ridurilor sau a dermatitelor si a acneei.

Uleiul de macese este potrivit pentru toate tipurile de ten. Este recomandat ca dupa folosirea acestuia, pielea sa nu fie expusa razelor solare. De aceea, tratamentul ideal cu ulei de macese trebuie sa fie aplicat seara, inainte de culcare.

Pentru efecte vizibile in cazul vergeturilor, cicatricilor existente si estomparea ridurilor, este necesara aplicarea de 2 ori pe zi, timp de ce putin 3 luni de zile.

Folosit pe zona unde va avea loc o incizie, cu 2-4 saptamani inainte si apoi 4 saptamani dupa interventie, uleiul de macese reduce semnificativ aparitia unei cicatrici.

Adauga un comentariu

*