Sandra Bullock, actrita cel mai bine platita de la Hollywood

o-SANDRA-BULLOCK-900Cand vine vorba despre cea mai bine platita actrita de la Hollywood uitati de Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Jennifer Aniston. Sandra Bullock conduce in topul Forbes al celor mai bine platite actrite in perioada iunie 2013-iunie 2014, aceasta castigand o avere in urma a doua filme in care a jucat rolul principal.

Sandra Bullock, in varsta de 50 de ani, s-a remarcat in ultimul an cu rolul din thrillerul SF „Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity”, recompensat cu sapte premii Oscar, inclusiv unul pentru regizorul Alfonso Cuaron. Filmul „Gravity” a fost si pe placul spectatorilor si a obtinut incasari de 716 milioane de dolari pe plan mondial.

Sandra Bullock conduce in topul revistei Forbes celor mai bine platite actrite de la Hollywood.Cea mai eleganta actrita de pe covorul rosu este, totodata, si cea care are cei mai multi bani stransi in conturile bancare in perioada iunie 2013-iunie 2014. Sandra s-a imbogatit cu 51 de milioane de dolari, gratie rolurilor principale in comedia “The Heat” si in filmul “Gravity”.

Pe locul doi in clasament urmeaza Jennifer Lawrence cu 34 de milioane de dolari, in vreme ce Jennifer Aniston se afla pe locul trei cu 31 de milioane de dolari. Clasamentul este completat de Gwyneth Paltrow cu 19 milioane de dolari si de Angelina Jolie si Cameron Diaz, amandoua cu 18 milioane de dolari incasati anul trecut.

In topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood conduce Robert Downey Jr. cu 75 de milioane, urmat de Dwayne Johnson(52 milioane dolari) si Bradley Cooper (46 milioane de dolari).

Adauga un comentariu

*