38 de copii au participt la tabăra de o zi în Parohia Holt

In Parohia Holt, comuna Letea Veche, a avut loc o tabără de o zi, organizată de părintele paroh Iulian Adam, la care au participat 38 copii din localitate.

La eveniment au fost invitaţi ca animatori tineri din Parohia Holm – oraş Podu Iloaiei, jud. Iaşi, însoţiţi de preotul paroh Dascălu Ionuţ şi de doamna preoteasă Dascălu Anca. Pe parcursul taberei, s-au desfăşurat mai multe activităţi constând în jocuri de cunoaştere, de autocunoaştere, recreative, sportive, o drumeţie prin pădure şi cântece în acorduri de chitară.

Impresii de la organizatori şi participanţi

„Ne-am simţit minunat alături de părintele paroh Iulian, părintele Ionuţ şi de toţi invitaţii care ne-au înfrumuseţat ziua. Ne-am fi dorit ca această zi să nu se mai termine“, ne-a declarat unul dintre copiii participanţi, Cosmin Şuştac.„Copiii ne-au făcut să ne simţim ca acasă, între fraţi. Consider ziua de astăzi de bun augur, în sensul deschiderii unei perspective de înfrăţire a parohiilor noastre şi pe viitor“ – preot Ionuţ Dascălu, parohul din Holm.„Mulţumim părintelui Ionuţ şi voluntarilor Parohiei Holm pentru că ne-au făcut să retrăim, prin bucuria acestor copii, momentele frumoase ale acestei vârste“ – preot Iulian Adam, parohul comunităţii Holt.

Adauga un comentariu

*