De nerecunoscut! Asa a ajuns actorul considerat odata sex symbol pentru o intreaga generatie!

depp2Johnny Depp este de nerecunoscut! Actorul care alta data accepta doar roluri care ii puneau in evidenta atuurile fizice a considerat ca are nevoie de o schimbare si s-a uratit pentru rolul unui criminal notoriu in pelicula ‘Black Mass”, care va fi lansata anul viitor.

Imbatranit, cu fruntea lata, fara par in cap si dinti in gura… Johnny Depp este de nerecunoscut! Actorul, care nu accepta niciodata pana acum roluri care sa-l urateasca si sa-l puna intr-o lumina proasta in fata milioanelor de femei care-l simpatizeaza, a hotarat ca are nevoie de o schimbare si a acceptat provocarea a de juca rolul unui criminal notoriu in pelicula “Black Mass”.

depp5Filmul reprezinta o ecranizare pentru marele ecran a cartii “Black Mass: The True Story Of An Unholy Alliance Between The FBI And The Irish Mob”, scrisa de Dick Lehr si Gerard O’Neill si publicata in anul 2001. In acest film, Depp joaca rolul criminalului James “Whitey” Bulger, care era in paralel sef al crimei organizate din Boston dar si informator pentru FBI. Bulger s-a facut responsabil de moartea a 11 persoane si a fost arestat dupa 16 ani de cautare de catre fortele de ordine, in anul 2011, in afara unui complex linistit de apartamente din Santa Monica, California. Bulger, in varsta de 84 de ani, a fost condamnat anul trecut la inchisoare pe viata.

Pelicula se filmeaza in aceasta perioada in Massachuttes si va fi lansata abia in septembrie 2015. Din distributie mai fac parte Benedict Cumcerbach, Sienna Miller, Kevin Bacon, Adam Scott si Rory Cochrane.

Adauga un comentariu

*