INTERVIU inedit cu Simona Halep

600199_simona_halep_23162300Jucătoarea Simona Halep a declarat, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al WTA, că i-ar plăcea să urmărească din tribune un meci de tenis între elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal, alături de actorul scoţian Gerard Butler.

Halep a acordat un interviu neconvenţional la Wimbledon, în care a fost rugată să-şi imagineze că este un fan al tenisului care merge la All England Club şi să spună cum ar arăta o zi perfectă în această postură.

Prezentăm interviul acordat de Simona Halep:

Care este melodia pe care ţi-ar plăcea să o asculţi la radio când te trezeşti?

– Aş asculta o melodie românească, Marcel Pavel, M-am îndrăgostit lulea.

Ce ai mânca la micul dejun?

– Încep micul dejun cu clătite, apoi şuncă şi brânză şi un croissant cu ciocolată, pentru că îmi place să mănânc ciocolată.

Cu ce te-ai îmbrăca pentru a merge la Wimbledon?

– M-aş îmbrac în alb, pentru că aici e o tradiţie şi albul este o culoare frumoasă. Aş purta nişte jeans albi, un tricou alb cu ceva roz pe el şi pantofi roz.

Cu ce maşină ai veni?

– Îmi place Range Rover sport. Este mare şi mă simt în siguranţă.

Ce meci ai urmări?

– Mi-ar plăcea să-l urmăresc pe Federer, îmi place stilul lui şi am multe de învăţat de la el. Aş sta pe terenul central şi m-aş uita la el.

Cu cine ai vrea să joace?

– Aş vrea să-l văd jucând cu Nadal şi aş vrea ca Federer să câştige.

Dacă ai vrea ca o celebritate care să stea lângă tine, cine ar fi?

– Am mai spus-o şi o spun încă o dată: Gerard Butler, pentru că îmi place cum arată.

Ce ţi-ar plăcea să mănânci la Wimbledon:

– Căpşuni cu frişcă şi clătite, pentru că fac întotdeauna clătite când sunt acasă. Îmi place să mănânc orice, nu e bine, dar îmi place.

Unde ţi-ar plăcea să ieşi seara în Londra?

– Am mers aseară la cină într-un restaurant foarte frumos. Nu-mi amintesc numele, dar era un loc unde se mânca vită argentiniană. A fost incredibil şi aş vrea să merg din nou acolo.

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, a învins-o pe Lesia Ţurenko, din Ucraina, în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Românca o va întâlni pe jucătoarea Belinda Bencici, din Elveţia, în turul următor.

 

Sursa: www.mediafax.ro

Adauga un comentariu

*