Conducere sub influența alcoolului

Polițiștii din Moinești au depistat în flagrant, un bărbat de 51 de ani din comuna Poduri, care conducea un autoturism pe DJ 117, din localitatea Bucșești, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un echipaj de poliție aflat în serviciul de  patrulare intercomunală în localitatea Luizi Călugăra, a observat un autoturism care se deplasa sinuos pe pe DJ 119 B. S-a procedat la oprirea autoturismului în cauză, moment în care conducătorul auto a părăsit vehiculul și a fugit pe un drum lateral. Cel în cauză a fost prins și polițiștii l-au identificat în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Bacău, care emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că tânărul avea o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde i s-au recoltat probe biologige de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificările efectuate polițiștii au stabilit că cel în cauză nu  posedă permis de conducere. In cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe D.J. 241 A, în localitatea Oncești. Din primele cercetări efectuate de către polițiști la fața locului a rezultat că un tânăr de 21 de ani, din comună,în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, pentru îngrijiri medicale și a rămas internat la Secția Ortopedie. În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat. În cauză se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Adauga un comentariu

*