Uma Thurman si Quentin Tarantino formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood!

uma-thurman-quentin-tarantino8La douazeci de ani de cand au lucrat pentru prima oara impreuna, la filmul „Pulp Fiction”, Uma Thurman si Quentin Tarantino se pare ca au dat frau liber sentimentelor, transformandu-si vechea prietenie intr-o frumoasa poveste de iubire.
Quentin Tarantino a descris-o intotdeauna pe Uma Thurman ca fiind „muza” lui. Astazi, publicatia Us Weekly informeaza ca, dupa o prietenie indelungata, cei doi si-ar fi dat seama ca se iubesc, formand acum cel mai nou cuplu de la Hollywood. Asta dupa ce, luna trecuta, actrita s-a despartit de logodnicul ei, Arpad Busson.\
Uma Thurman si Quentin Tarantino si-au facut aparitia impreuna pe covorul rosu la mai multe evenimente din cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2014, presa internationala spunand ca, pret de cateva zile, au locuit impreuna intr-o luxoasa vila din sudul Frantei.
„Intre ei a existat intotdeauna o legatura puternica, iar acum sunt din nou impreuna. Quentin o iubeste de multi ani”, a declarat o sursa apropiata celor doi.
Vorbind despre legatura dintre ea si faimosul regizor, Uma Thurman spune ca diferentele dintre ei sunt cele care i-au legat cel mai mult.
„Cred ca suntem doi oameni diametral opusi, dar tocmai de asta este amuzant sa stam de vorba. Avem perspective complet diferite. El este extrem de extrovertit, in vreme ce eu sunt opusul lui. Avem caractere diferite”, spunea ea in anul 2004, in cadrul unui interviu.
Desi se spune ca Tarantino ar iubi-o pe actrita inca de acum multi ani, se pare ca abia au gasit momentul potrivit pentru a fi impreuna.uma-thurman-quentin-tarantino_50968331-1
Uma Thurman s-a casatorit cu Ethan Hawke in anul 1998 si a divortat apoi in august 2005. Au impreuna doi copii: Maya (15 ani) si Levon (12 ani).
In ultima vreme, actrita a avut o relatie destul de tumultoasa, presarata cu mai multe despartiri si impacari, cu Arpad Busson, cel cu care de latfel are si o fetita in varsta de aproape doi ani, Luna.
Dupa ultima despartire de acesta insa, Uma si-ar fi gasit alinarea in bratele vesnicului ei prieten, Quentin Tarantino, legatura lor transformandu-se intr-una de dragoste.
De-a lungul anilor, Quentin Tarantino a avut relatii cu celebritati precum Mira Sorvino, Kathy Griffin, Sofia Coppola, Julie Dreyfus si Courtney Hoffman.

sursa:agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*