Visul La Decima devenit realitate » După 1-1 la finalul celor 90 de minute, Real a făcut show în prelungiri şi a învins-o pe Atletico, scor 4-1

Real Madrid a reuşit o performanţă istorică învingînd în finala Ligii Campionilor pe Atletico, 4-1 după prelungiri. Gareth Bale a marcat în minutul 110, după o acţiune superbă a lui Di Maria, iar Marcelo şi Ronaldo, din penalty, au închis tabela. 

Trupa lui Diego Simeone a condus la pauză cu 1-0. Iker Casillas a ieşit greşit pe o centrare şi i-a permis lui Godin să reia cu capul în plasă. Jocul defensiv perfect al echipei lui Diego Simeone şi-a făcut treaba doar pînă în prelungiri. Cu Ronaldo şi Bale păziţi bine şi cu Benzema inexistent, Real Madrid a avut nevoie de sclipirea unui fundaş. La un corner, Sergio Ramos a plasat mingea cu capul şi a trimis meciul în prelungiri. Real Madrid a revenit fantastic. Marcelo a dus scorul la 3-1, cu două minute înainte de final, iar Ronaldo a transformat un penalty în ultimele secunde. Real Madrid reuşeşte să cucerească a zecea Ligă a Campionilor din istoria clubului, după 12 ani de la ultimul succes în această competiţie.

Real Madrid 4 – 1 Atletico Madrid

 

Adauga un comentariu

*