Cetăţean tâlhărit pentru iepuri şi raţe

222În timp ce jandarmii executau acţiuni specifice de ordine şi siguranţă publică în oraşul Comăneşti, în dimineaţa zilei de 21.05 a.c., au fost sesizaţi că un bărbat a fost victima unei tâlhării în zona străzii Libertăţii, unde are o suprafaţă de teren.

Patrula auto, aparţinând subunităţii de Jandarmi Comăneşti, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, ajunsă la faţa locului a identificat persoana tâlhărită şi împreună cu aceasta au trecut la căutări în zonă, reuşind identificarea şi reţinerea făptuitorilor pe o străduţă în imediata apropiere a locului unde s-a produs fapta.

Persoana vătămată, G.I. de 66 ani, din Comăneşti, în jurul orei 07.00, în timp ce s-a dus la terenul care îi aparţine, să dea de mâncare la animalele şi păsările care le creşte acolo, a surprins doi bărbaţi, N.Iulian de 46 ani şi B. Florin de 24 ani, ambii din oraşul Comăneşti, care îi sustrăgeau bunuri, animale şi păsări de pe proprietate. Vazându-se prinşi asupra faptului, cei doi au fugit de pe terenul respectiv, nu înainte de a-l lovi pe proprietar în cap cu o bucată de lemn.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul susceptibil încălcării prevederilor art. 233, C.P. (tâlhărie), dosarul cu actele de constatare şi făptuitorii fiind predaţi lucrătorilor din cadrul Poliţiei oraşului Comăneşti pentru continuarea cercetărilor, bunurile şi animalele sustrase, fiind recuperate şi predate părţii vătămate.

Persoana vătămată a fost condusă de către jandarmi la Spitalul Orăşenesc Comăneşti,   pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii îi pot apela fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112. 

Adauga un comentariu

*