Copil de un an şi jumătate la spital după ce a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc

ambulanta6-655x360Un copil de un an şi jumătate, din municipiul Bacău, a fost transportat în stare gravă la spital, marţi, după ce a căzut de la etajul al nouălea al blocului în care locuia, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a stabili cum a avut loc incidentul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii băcăuani, băieţelul a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc turn de pe Calea Republicii din Bacău.

Lăsat nesupravegheat de către mama sa, care se afla în locuinţă în momentul producerii incidentului, copilul s-ar fi urcat pe pervazul ferestrei de pe un pat aflat în apropiere, ulterior el căzând.

În urma impactului cu solul, băieţelul a suferit numeroase traumatisme, însă a supravieţuit.

Mai mulţi trecători au sunat imediat la numărul de urgenţă 112 şi au solicitat intervenţia unei ambulanţe, care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

„Copilul se află internat la Terapie Intensivă, starea sa fiind una gravă. Băieţelul este stabil hemodinamic, respiră singur, fără ajutorul aparatelor, însă prognosticul este rezervat, în condiţiile în care a suferit multiple fracturi, de bază de craniu, orbită şi membre, precum şi traumatism abdominal”, a declarat, marţi, directorul medical al SJU Bacău, Aurelia Ţaga.

La sesizarea echipajului medical de pe ambulanţă, poliţiştii băcăuani au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul.

Adauga un comentariu

*