Horoscopul saptamanii 19-25 mai 2014

zodiac1BERBEC

Dragoste si prietenie

Iti doresti foarte mult sa evadezi din cotidian, chiar inainte de vacanta de vara. Imaginatia ta debordanta iti permite sa creezi, pentru tine si partener, o viata de vis. Este o saptamana potrivita pentru plimbari in parc, un mic dejun pe balcon sau o inghetata devorata privindu-va in ochi. Aceasta saptamana se anunta activa in planul relatiilor de pritenie, cu intalniri neasteptate. Iti place acest lucru si vei profita de el, ceea ce iti va crea o stare de bine demult uitata.

Serviciu si bani

O sa castigi respectul la care ai dreptul, caci ai suficienta incredere in tine. Saptamana asta ai puterea de a schimba lucrurile. Si comunicarea va fi unul dintre punctele tale forte, ceea ce va favoriza munca in echipa. Financiar, ti se deschid perspective pana acum neasteptate. Trebuie doar sa nu te arunci in lupta cu capul lasat.

Sanatate

In aceasta saptamana Marte continua sa le fie favorabila berbecilor. Vei avea forta, energie si rezistenta ca sa faci sport. Este momentul sa te apuci de un sport sau sa faci exercitii pentru a-ti remodela silueta. Acest moment de energie maxima a organismului iti pica la fix. Odata cu venirea caldurii poti iesi in parc sa alergi, nu mai trebuie sa mergi la sala.

TAUR

Dragoste si prietenie

Deviza saptamanii pentru tine este confort si convivialitate. O sa gasesti cele mai bune oportunitati pentru flirt, in cadrul activitalor pe care le practici pentru relaxare. Asta poate fi la un curs de bucatarie, la sala de sport sau la coafor. O saptamana perfecta pentru o petrecere pe care o astepti demult. In cuplu, dragostea trece prin stomac. Pune in programul saptamanii o cina la un restaurant nou sau un picnic in doi, ca sa incepi bine vara.

Serviciu si bani

Muncesti mult si nu ti se recunosc meritele, deci nu prea ai motive de bucurie. Totusi, nu lasa bratele jos. Perseverenta ta este recunoscuta, iar acest lucru isi va arata roadele in curand. Aspectele care ii fac pe altii sa renunte, pe tine nu te descurajeaza si rezisti ca sa obtii recompensa meritata. Financiar, totul este bine.

Sanatate

Este o perioada in mod special agitata, cu suisuri si coborasuri. Menajeaza-te si actioneaza calm, facand mici schimbari in modul de viata. Nu te grabi, rezerva-ti o perioada de relaxare zilnic si amana lucrurile care nu sunt foarte importante pentru saptamana viitoare.

GEMENI

Dragoste si prietenie

Cu Venus langa tine, nu te poti astepta decat la lucruri bune. Daca esti intr-o relatie, seara de sambata iti va ramane in memorie. Daca esti celibatar, ai multe sanse sa intalnesti pe cineva, atat in timpul saptamanii, cat si sambata. Vei lega si noi prietenii, intr-un mediu placut. Pe scurt, numai de bine.

Serviciu si bani

Saptamana asta ar trebui sa primesti niste bani dintr-o alta sursa decat din salariu, ceea ce iti va permite sa “respiri” putin. Profesional, faci adevarate progrese. Invata sa fii flexibil si sa improvizezi atunci cand este nevoie. Atentie la anumite sfaturi rauvoitoare! Din acestea vei putea totusi sa tragi niste invataminte.

 

Sanatate

Ai tendinta de a te risipi in prea multe directii, iar dupa un efort mare te simti epuizat. Incearca sa incetinesti putin ritmul si nu te suprasolicita.

RAC

Dragoste si prietenie

Se pare ca tu si partenerul tau vorbiti limbi complet diferite. Neintelegerile sunt la ordinea zilei la voi in cuplu. Atentie la ce spui si la gesturi, caci schimbarile de dispozitie iti pot afecta inceputul saptamanii. Abia de joi se reinstaureaza armonia in cuplul vostru. In special cu scorpionii relatiile sunt deosebit de armonioase.

Serviciu si bani

Trebuie sa gestionezi si sa eviti obstacolele si asta nu este simplu. Acest lucru te impiedica sa iti faci treaba bine, iar ca sa fie si mai greu, colegii abuzeaza de amabilitatea ta. Este timpul sa inveti sa spui NU si sa clarifici care iti sunt atributiile. Financiar, planifica. Este secretul unui cont bine administrat.

Sanatate

Sanatatea nu e la cote maxime, dar nici nu stai prost. Trebuie doar sa incentiensti putin ritmul. Asta nu insemana sa lenevesti toata saptamana. Ca sa te destinzi, un tur de muzeu, o expozitie ar fi perfecte la sfarsitul saptamanii.

LEU

Dragoste si prietenie

Nu e usor sa ii impaci pe toti si nici sa le fii tuturor pe plac. Mai ales cand telefonul suna incontinuu. Cere-i ajutorul partenerului in relatiile cu prietenii. Daca esti celibatar, a venit timpul schimbarii. Uita-te bine in jurul tau, in special marti si sambata. Este posibil sa cunosti pe cineva.

Serviciu si bani

Ai un talent de invidiat: faci alegerile cele mai bune din instinct. Chiar daca succesul nu este imediat vizibil, lasa timpul sa isi faca treaba si nu uita sa contezi doar pe tine. La un moment dat meritele tale ar fi fost recunoscute. Ei bine, acum este momentul. In ceea ce priveste finantele, la fel, ai o perioada buna, ai incredere in tine.

Sanatate

Iti tot analizezi sentimentele si resentimentele, iar acest lucru iti afecteaza somnul. Ar fi bine sa faci putin sport de rezistenta, care sa te adoarma seara. Vor avea de profitat si silueta si moralul.

FECIOARA

Dragoste si prietenie

Te-ai cam saturat sa fii calcat pe bataturi. Arata-ti nemultumirea, care va fi auzita. Apoi iarta, ca nu a fost inetionat. Mercur in zodia ta anunta o noutate, o fila care se intoarce. Asculta-ti instinctul, fie ca esti in cuplu, fie ca esti celibatar, va sti sa te duca in directia buna.

Serviciu si bani

Evita marile schimbari, fie pe plan profesional, fie pe plan financiar. Ai proiecte in derulare, deci lucreaza la ele pentru a le finaliza. Asta trebuie sa iti fie prioritatea de moment. Financiar, daca reusesti sa ramai disciplinat, poti ajunge departe.

Sanatate

Sapatamana asta, curba energiei tale scade vertiginos. Nu doar ca n-are rost sa mai mergi la sala, profita ca sa te odihnesti. Bea mai putina cafea si dormi mai mult noaptea. Nu te ingrijora din cauza scaderii tonusului, iti vei reveni in curand.

BALANTA

Dragoste si prietenie

Daca esti singur, te cuprinde febra primaverii si esti disperat ca nu gasesti sufletul pereche. Venus iti vine in ajutor aducandu-ti o unda de farmec si unde pozitive in viata. De acum inainte, trebuie doar sa iesi din casa si vei face furori. Daca esti in cuplu, vei avea o saptama frumoasa si plina de dragoste.

Serviciu si bani

Este important uneori sa poti spune NU cand simti nevoia. Ai grija totusi cui si cand spui NU. Uneori trebuie sa fii diplomat si sa dai raspunsuri prin invaluire. Constelatii aflate in zodia ta te protejeaza. Este momentul sa te lansezi in proiectul secret la care tii atat de mult. Financiar, vei avea o saptamana uimitor de calma si senina.

Sanatate

Trebuie sa pui un pic de disciplina in modul tau de viata. Joi si vineri in mod deosebit vei fi sensibil la tenatiile culinare, dupa care te vei simti rau. Fii cumpatat si fa putina miscare.

SCORPION

Dragoste si prietenie

Partenerul pare ca se indeparteaza de tine. Incearca sa te apropii de el delicat, atat prin cuvinte, cat si prin gesturi. Daca esti celibatar, nu te astepta sa cunosti pe cineva, simte-te bine cu prietenii.

Serviciu si bani

Diavolul sta in detalii. Trebuie sa iti faci treaba cu atentie, sa ramai concentrat pe lucrurile importante si sa lasi deoparte tot ce este superfluu. Ai bani pusi la saltea si nu ai mari cheltuieli saptamana asta; deci este perfect.

Sanatate

Daca saptamana este calma, pastreza-ti enregia penru sfarsitul ei, cand vei avea chef sa faci miscare. Stimuleaza-ti metabolismul, bea multa apa si fii rezonabil in ceea ce priveste alimentatia.

SAGETATOR

Dragoste si prietenie

Sunt atat de multe lucruri pe care le apreciezi la partener, si totusi, in momentul asta, parca nu iti e indeajuns. Vrei mai mult si astepti un angajament serios din partea lui. Saptamana asta te-ai hotarat totusi sa ii dedici mai mult timp. Daca esti celibatar, inainte de a alerga in toate directiile, gandeste-te putin la asteptarile tale. S-ar putea sa tii stacheta prea sus.

Serviciu si bani

Ti se cere mult si acest lucru nu iti prea convine. Castiga-le simpatia colegilor si sefilor, iti va fi de folos in viitor. In ceea ce priveste banii, las-o putin mai usor cu shoppingul, altfel s-ar putea sa ramai fara bani. In mod normal, ai sufieciente rezerve, insa cheltuind intr-una…

Sanatate

Cel mai important in aceasta saptamana pentru tine este sa fii activ. Cel mai bine ar fi sa iti gasesti un partener pentru a face sport, dar la fel de bine poti profita si pentru a face o curatenie generala sau a-ti reorganiza garderoba.

CAPRICORN

Dragoste si prieteneie

Desigur, ai impresia ca iti cunosti bine partenerul si ca nu aveti probleme de comunicare. Totusi, se pare ca purtati mai degraba un dialog al surzilor. Discuta mult cu partenerul, pana te asiguri ca te-a inteles bine si ca, la randul tau, ai inteles exact ce vrea sa spuna. Este o saptamana buna atat pentru cupluri, cat si pentru celibatari, chiar daca acestia din urama vor suferi o mica deceptie. Ea va fi repede uitata, mai ales ca joi si vineri sunt prevazute petreceri.

Serviciu si bani

Mercur are o influenta pozitiva asupra carierei tale, care functioneaza la parametri maximi. Ramai totusi concentrata si evita sa faci mai multe lucruri deodata. De ce sa nu iti iei cateva zile de concediu, ca sa te gandesti la proiectele noi pe care le ai in minte? Financiar, ramai realista, visarea nu duce la nimic bun cand vine vorba de bani.

Sanatate

Dozeaza-ti bine momentele de relaxare si fa-ti timp pentru o siesta la soare sau o plimbare pe sub salcamii infloriti.

VARSATOR

Dragoste si prietenie

Emotional este o perioada agreabila si propice intalnirilor. Te simti in ochii sai viu si asta iti da un sentiment placut. Mercur si Venus sunt aliatii tai, deci profita. Ti-ai putea chiar oferi un weekend de indragostiti, ti-ar face bine.

Serviciu si bani

Profesional si finaciar, ai sansa sa avansezi saptamana asta. Mai multe constelatii in zodia ta au un efect benefic asupra carierei. Atentie la obstacolele care s-ar putea pune in calea noului tau proiect. Daca le eviti, iti vei atinge totusi scopul. Si dupa ce muncesti serios, meriti din plin si o sedinta de shopping.

Sanatate

Marte este in Varsator, deci vei avea atat de multa energe incat te vei transforma in liderul grupului tau. Iti vei antrena prietenii in tot felul de activitati, de la plimbari, pana la petreceri.

PESTI

Dragoste si prietenie

Esti prea sensibil la ceea ce se spune la adresa ta, ceea ce iti complica in mod considerabil existenta. Venus, planeta placerii, este in Pesti, ceea ce promite o saptamana pasionala. In cuplu, vei avea o saptamana placuta cu partenerul, iar acest lucru nu poate fi decat foarte placut. Daca esti celibatar, ce-ar fi sa te gandesti la o relatie stabila?

Servicu si bani

Vei avea succes saptamana asta, saptamana ce anunta o performanta apreciabila (si apreciata) la servicu. Finaciar, cat ai te multumeste. Ai incredere in tine, iar acest lucru iti simplica viata. Joi si vineri vei avea tot felul de sedinte si inatalniri.

Sanatate

Marte ar trebui sa te convinga sa incepi sa faci ceva miscare, caci nu prea te descurci, recunoaste. Nu incerca sa recuperezi toate luni de sedentarism, angajeaza-te intr-o activitate pe termen lung.

Adauga un comentariu

*