„Xscape”, albumul postum al lui Michael Jackson, numarul 1 in topurile din toata lumea, la o zi dupa lansare!

michael-jackson-xscape„Xscape”, mult asteptatul album postum al lui Michael Jackson, se bucura deja de un succes fulminant. La o singura zi dupa lansare, acesta este deja nr. 1 in mai bine de 50 de tari, printre acestea numarandu-se si Romania.

In sfarsit, ieri a aparut pe piata mult asteptatul album postum al lui Michael Jackson, intitulat „Xscape”. Semn ca Michael isi merita din plin titulatura de „Rege al Muzicii Pop”, ca este si va ramane intotdeauna un artist care a facut istorie si a carui muzica se bucura de un succes formidabil chiar si dupa tragica sa trecere in nefiinta, albumul „Xscape” a ajuns, la doar o zi dupa lansare, numarul 1 in topurile digitale din peste 50 de tari din intreaga lume, printre acestea numarandu-se si Romania.

Acest lucru demonstreaza si faptul ca criticii de muzica, cei care au ascultat albumul inainte de lansarea lui pe piata, au avut dreptate atunci cand au exclamat la unison ca „Xscape” va fi un adevarat fenomen muzical si va deveni, foarte rapid, discul anului.

Producatorul executiv al acestui album, LA Reid, a adunat laolalta 8 compoztitii nemaiauzite pana acum ale regretatului Michael Jackson si le-a inmanat unor producatori de succes, provocandu-i sa le dea un sound modern.

„Love Never Felt So Good”, o melodie compusa de Michael Jackson si Paul Anka in anii ’80 si remasterizata de producatori celebri actuali, a fost prima piesa lansata de pe acest album si a avut premiera pe 1 mai in cadrul ceremoniei premiilor muzicale „iHeart Radio” din Los Angeles.

Adauga un comentariu

*