Angelina Jolie: “Nu am crezut niciodata ca o sa cunosc dragostea si ca o sa am copii”

angelina-jolie-in-elie-saab-couture-with-diamond-earrings-by-robert-procop-2014-oscars_1Angelina Jolie acorda unul dintre putinele sale interviuri din ultimii ani pentru editia de iunie a revistei ELLE US. Pentru pictorialul de interior, Angelina s-a lasat fotografiata de Heidi Slimane, designerul casei Saint Laurent, actrita purtand in shooting haine ce apartin celebrului brand francez.

Angelina Jolie isi promoveaza noua ei pelicula “Maleficient”, prilej cu care apare pe coperta editiei de iunie a revistei ELLE US si ofera unul dintre cele mai calde interviuri din ultimii ani. Angelina vorbeste despre viata ei, despre cum Brad Pitt este barbatul perfect si despre cum nu credea niciodata ca o sa aiba familia pe care o are in prezent.

angelina3“Nu am crezut niciodata ca o sa am copii, nu am crezut niciodata ca o sa gasesc dragostea adevarata, nu am crezut niciodata ca o sa intalnesc persoana potrivita. Provenind dintr-o familie sfaramata accepti ca ideea de familie fericita exista doar in povesti si nici macar nu mai cauti asta”, declara Angelina.

“Relatia mea cu Brad a evoluat de-a lungul timpului. Suntem doua persoane care ne influentam unul pe celalalt, ne inspiram unul de la celalalt si ne provocam continuu… Dupa toti acesti ani avem o istorie impreuna, iar atunci cand ai asta cu cineva ai un anumit confort, o usurare greu de descris in cuvinte, iar dragostea profunda vine tocmai din faptul ca am trecut prin multe impreuna”, mai spune Angelina.

Pelicula “Maleficient” va avea premiera pe 29 mai, insa Angelina nu are timp de pauza. In curand va incepe filmarile la o productie care o va aduce din nou pe marile ecrane alaturi de Brad Pitt. Este primul film in care cei doi actori joaca impreuna dupa “Mr&Mrs Smith”.

Adauga un comentariu

*