Horoscopul saptamanii 5-11 mai 2014

zodiac1Berbec
La serviciu, toata lumea iti va aprecia vioiciunea si randamentul; asta te motiveaza sa dai intreaga masura a capacitatii tale. Dorinta ta de a le iesi altora in intampinare iti va deschide astazi multe usi! Acasa, ai impresia ca nu-ti este recunoscuta prestatia la adevarata valoare, dar asta depinde numai de tine… Atentie la sanatate: nu ii minimaliza importanta!

Taur
Ai putea primi o rasplata binemeritata pentru constiinciozitatea si profesionalismul dovedite: o prima sau chiar o marire de salariu! Este o perioada propice pentru afirmare. Trebuie sa iti platesti cat mai repede datoriile, sau sa faci tot posibilul sa scapi macar de o parte dintre ele! In cuplu, fiecare partener trebuie sa faca un efort pentru a-l intelege pe celalalt: fii tu cea care da un exemplu pozitiv de aceasta data!

Gemeni
Stabileste un buget si nu te mai abate sub nicio forma de la acesta! Ai ocazia sǎ semnezi un contract care pare destul de atractiv, dar mai intai va trebui sa-l examinezi in cele mai mici detalii! Te bucuri de un statut de vedeta in aceasta perioada: toata lumea pare ca vrea sa iti fie in preajma si farmecul tau nu lasa multa lume indiferenta! Menajeaza-te, economisindu-ti energia si folosind-o judicios! Pe plan sentimental, vei fi putin emotiva si melancolica.

Rac
Relaxeaza-te pentru a scapa de toata tensiunea acumulata in ultima perioada! Toata lumea pare sa fie pe fuga si pare ca sunt tot mai multe proiecte de finalizat pe ultima suta de metri. Posibile schimbari importante in ceea ce priveste statutul profesional sau social… Se pare ca ai reusit sa detii din nou controlul asupra bugetului personal, ceea ce nu este putin lucru!

Leu
La slujba, posibila atmosfera tensionata din cauza unor prime, mai mici sau mai mari… Conflictele intre parinti si copii se pot acutiza….incearca sa dai dovada de rabdare si de intelegere. Restabileste legaturile cu cei pe care viata i-a indepartat din calea ta…unii dintre prietenii vechi te-ar putea surprinde (in mod placut!). Familia te inconjoara cu afectiune si un nou prieten isi face aparitia in viata ta.

Fecioara
Unele native vor trebui sa-si (re)echilibreze cheltuielile cu mare atentie! Daca vrei sa demarezi un proiect zilele acestea, ai face bine sa–l expui pas cu pas in fata sefilor, inainte sa treci la actiune! Din pacate, acasa s-au adunat o gramada de probleme administrative care asteapta sa fie rezolvate. In familie te bucuri de multa sustinere, mai ales din partea fratilor sau a surorilor. Meriti o vacanta adevarata, dupa cat ai tras in ultima perioada pentru a finaliza toate lucrarile de la locul de munca!

Balanta
Nu te indoi de tine si de reusita: obiectivele iti sunt la indemana si esti aproape sa ajungi acolo unde iti doresti! Inca putin efort si dupa aceea vei avea suficient timp si pentru relaxare… Vei avea timp si pentru a face un tur prin magazine, unde vei gasi ceva ce iti doreai de mult. Rezerva-ti timp si pentru familie: le este greu sa iti inteleaga absenta! Ai grija la finante, va trebui sa renunti la unele “tabieturi”.

Scorpion
O saptamana solicitanta, in care vei avea ocazia sa te implici in cel putin un proiect care sa te tina in permanenta „in priza”. Pe termen lung, vei constata ca a meritat din plin, iar cei din jur iti vor aprecia de asemenea eforturile. Speculatiile financiare pot avea succes, daca nu iti asumi riscuri cu totul iesite din comun. Lasa-ti instinctul sa te ghideze: iti vei atinge obiectivele mai usor decat rationalizand! Pentru o buna intelegere in cuplu, trebuie sa va auziti si sa va intelegeti unul pe celalalt.

Sagetator
Situatie cam instabila in plan profesional: nu te demobiliza, lucrurile se vor aranja cum nu se poate mai bine destul de curand! Este posibil sa incepi sa cauti o sursa suplimentara de venit sau sa ti se faca o oferta pentru un nou job. Veniturile bat deocamdata pasul pe loc si nu stii cum sa faci sa-ti mai ramana ceva fonduri dupa ce platesti toate facturile. Nu este nevoie sa pleci prea departe pentru a te relaxa, poti gasi variante pe placul tau si mai aproape de casa.

Capricorn
O saptamana de bun augur pentru indragostiti, dar si pentru nativele care sunt in cautarea sufletului-pereche: dragostea si armonia plutesc in aer si nu trebuie decat sa le primiti in viata voastra. Nu refuzati eventualele invitatii primite la evenimente mondene sau chiar la cinema, nu se stie de unde „sare iepurele”! Nu exagera insa cu cheltuielile, finantele nu sunt chiar pe roze zilele acestea! La serviciu, nu ti-ar strica mai multa ambitie.

Varsator
La slujba, vei avea posibilitatea sa actionezi si sa preiei initiativa daca doresti acest lucru. „Suferi” de un optimism contagios, in stare sa-i molipseasca si pe cei mai sceptici! Respecta-ti programul de somn, ai cam exagerat cu munca in ultimul timp! Partenerul de suflet va gasi cuvintele potrivite pentru a-ti readuce zambetul pe buze de cate ori vei avea nevoie: vei avea cui sa-i impartasesti visele tale si vei fi ajutata sa le duci la bun sfarsit si sa le vezi implinindu-se mai repede decat ai fi sperat.

Pesti
Ai vrea sa descoperi un sport care sa ti se potriveasca, asa ca pornesti in cautarea acestuia si esti hotarata sa te mobilizezi in acest sens. Volumul de munca destul de incarcat de la serviciu iti cam da batai de cap si nu reusesti sa termini tot ce ti-ai propus. Incearca sa-ti faci un “plan de bataie” cat mai bine pus la punct! Supravegheaza-ti sanatatea: nu este momentul sa te imbolnavesti! Unele native au parte de o noua idila.

Adauga un comentariu

*