Expoziţie cu vânzare – “Cel mai frumos Ou de Paşte” – ediţia a VII-a

ou-frumos-600x360Cu ocazia sărbătorilor pascale avem bucuria să anunţăm organizarea de către DGASPC Bacău a celei de-a VII-a ediţie a evenimentului „Cel mai Frumos Ou de Paște” – expoziţie cu vânzare.

Evenimentul se va desfăşura în data de 17.04.2014 in Piaţeta Tricolorului  (in faţa Casei de Cultură Bacău), intre orele 14.30 –  17.30.

Această expoziţie implică beneficiarii şi instructori de terapie ocupaţională din 17 centre de protecţie specială pentru copii şi persoane adulte aflate in subordinea DGASPC Bacău şi persoane din cadrul a 11 ONG-uri ce activează în domeniul problematicii persoanei cu dizabilităţi şi a persoanelor vârstnice din judeţul Bacău.

Scopul acestui eveniment este motivarea şi stimularea persoanei cu dizabilităţi prin valorificarea produselor activităţii de terapie ocupaţională (ouă încondeiate, felicitări, ornamente tematice de Paşte, suporturi de lumânări, bijuterii etc.), precum şi pentru a informa şi a atrage atenţia opiniei publice asupra problematicii persoanei cu dizabilităţi, integrării ei în comunitate cât şi cooptarea pe viitor a comunităţii locale prin implicarea în diverse activităţi de voluntariat.

Participarea va fi răsplatită de organizatori cu diplome de participare.

 

Purtător de cuvânt,

Marian Vătămănescu

Adauga un comentariu

*