Auchan Bacău, cel de-al treilea hipermarket din Moldova, își așteaptă clienții

 Cel de-al 17-lea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real își deschide porțile pentru clienți începând de joi, 3 aprilie ora 10:00.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 6300 mp, noul hipermarket Auchan Bacău le oferă locuitorilor o gamă de peste 55.000 de produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Bacău a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Bacău a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine și Universul Multimedia nou creat, în care pot testa noutățile în materie de telefonie și tablete PC.

Suntem bucuroși să inaugurăm noul nostru hipermarket din Bacău și al 28-lea magazin Auchan din România. Odată cu această deschidere aducem diferența Auchan aproape de bacauni si de locuitorii din această regiune: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și, mai ales, conceptul de discount generalizat Auchan: prețuri mici la toate produsele, zi de zi. 

Auchan Bacău a fost remodelat complet, fiind transformat într-un timp record într-un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, colorat, luminos, cu angajați profesioniști și pregătiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze“, a declaray Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Români. 

Accesul la hipermarket, situat în Centrul Comercial Hello Shopping Park, este unul simplu şi rapid. Auchan a imbunatati sistemul de transport gratuit zilnic pentru clienții care locuiesc în municipiul Bacău, traseele fiind revizuite pentru un acces mai facil al clienților (Traseul 1: Auchan Bacău – Narcisa ; Traseul 2: Auchan Bacău – Nord; Traseul 3: Auchan Bacău – Autogară și Traseul 4: Auchan Bacău – Nicolae Bălcescu).

Adauga un comentariu

*