Au inceput manifestarile dedicate Zilei Jandarmeriei Române

În ziua de 3 aprilie 2014 se împlinesc 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.  Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău vor organiza în zilele care urmează o serie de manifestări cu caracter festiv pentru a marca importanţa acestui moment istoric din viaţa armei. În perioada 24.03 – 01.04.2014 va fi organizată CUPA JANDARMERIEI 2014, întrecere sportivă organizată la minifotbal (echipe reprezentative formate din 10 jucători) şi tenis de masă (echipă reprezentativă formată din doi jucători, bărbat şi femeie ).  

Miercuri, 26 martie 2014, ora 10.00

La sediul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău va fi organizată ZIUA PORTILOR DESCHISE. Cu această ocazie vor fi expuse materiale specifice din dotarea jandarmilor, autovehicule folosite în misiuni, vor avea loc exerciţii demonstrative de intervenţie profesională şi elemente de dresaj canin.

Joi, 27 martie 2014 , ora 08.00 –  jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău vor dona sânge în scop umanitar, activitate înscrisă în cadrul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”.

Vineri, 28 martie 2014, ora 11.00 – la sediul Poligonului de tragere Gherăieşti va avea loc tradiţionala competiţie sportivă organizată pentru jurnalişti – CUPA PRESEI LA TIR.  Activitatea va fi precedată de un briefing de presă în care va fi prezentată activitatea celor două unităţi de jandarmi din municipiul Bacău în trimestrul I / 2014.

În ziua de 3 aprilie 2014, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău va avea loc  o manifestare omagială dedicată împlinirii a 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Compartiment informare şi relaţii publice       

Adauga un comentariu

*