Remedii pentru cearcane si pungi sub ochi

Remediile naturale ajută la menţinerea sănătăţii şi a frumuseţii pielii. Pentru zona delicată a ochilor, acestea trebuie să fie blânde, dar eficiente în revigorarea pielii.

laptele_romanescRemedii naturale

Pune in zona de sub ochi tampoane de vata inmuiate in lapte pentru 2-3 minute. Acidul lactic ajuta la reducerea inflamatiilor si curata zonele intunecate.

Baga la frigider doua linguri peste noapte. Dimineata pune-le pe ochi si mentine-le acolo pana se incalzesc. Acest efort va avea efecte vizibile dupa doua saptamani.

Cartoful are proprietati calmante si capacitatea de a albi si lumina pielea, estompand astfel cearcanele. Inainte de a-l taia, tine cartoful 30 de minute in frigider. Curata-l si taie doua felii potrivite, pe care sa le aplici apoi pe pleoape si pe zona cearcanelor. Dupa 15 minute, indeparteaza-le, clateste-te cu apa rece si aplica un gel hidratant pentru ochi.

Baga doua pliculete de ceai de musetel in apa fierbinte, apoi trece-le in apa rece. Scoate usor apa din ele si aplica-le pe pleoape si cearcane timp de 20 de minute. E o varianta buna de a trata ochii umflati, obositi si cearcanele, caci musetelul are actiune antiinflamatoare.

cum_sa_scapi_de_pungile_de_sub_ochi_250Frunzele de menta au efect racoritor si, aplicate regulat, pot diminua cearcanele. Ai nevoie de cateva frunze, pe care sa le speli bine si sa le zdrobesti usor. Se aplica apoi pe pielea curata, in jurul ochiului, timp de 5-10 minute. Sterge apoi zona cu un prosop inmuiat in apa rece.

Inmoaie doua felii de castravete mai groase in suc de lamaie pentru 5 minute. Pune feliile pe ochi si lasa-le sa actioneze pentru 10-15 minute. Ca sa vezi intr-adevar rezultatele, remediul trebuie pus in practica zilnic, timp de o saptamana.

Fisticul este cel mai eficient tratament impotriva pungilor negre de sub ochi. Reteta provenita din India spune ca trebuie sa pisezi bine cateva boabe de fistic cu o lingura de lapte si apoi sa aplici sub ochi si sa lasi sa actioneze timp de jumatate de ora.

Adauga un comentariu

*